Teşekkur: 0
ya zaten bu memlekette herşeye bi düzenleme ve sınırlama getiriliyor (SADECE KAĞIT ÜZERİNDE) ama uygulamaya gelince hiç bi icraat yok o yüzden kimse de tedirgin olmuyor zaten ilginç bi memleketimiz var seviyorum ben bu halini memleketimizin "HERŞEY YASAK AMA HERŞEYDE SERBEST"gerçekten ilginç
ne yani *****grafik yayınlar içinmı bunlar adam evinde istediğini izler o zamana cd leride toplasınlar kimse ***** cd satmasın hahaha
boş işler bunlar sosyal mesajlar milletin dikkatini başka taraflara yöneltip bazı şeyleri unutturmak amac...
o zaman girsinler her eve bilgisayarlarını da toplasınlar adam yapacak olduktan sonra bölücü faaliyetini netten daha rahat bi şekilde yapar yani bahaneleri buysa eğeralperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı
yok görüntü kirliliği yapıyor diye uğraşacaklarsa gitsinler bi sürü tipsiz biçimsiz binalar var onları düzeltsinler en başta
Başlığa bak...ÇANAK OPERASYONU...Yuh artık çanaklara terorist muamelesi yapıyorlar...Özel birlikler mitide sevk ederler artık...Telsizden anons geçer Bölgede çok sayıda çanak görülmüştür hücum...
TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı
düşünsene abi mit silahlarla geliyor canaklara dogru hucum biri sagdan biri soldan biride elinde takım cantası![]()
![]()
![]()
![]()
Ana haber bülteninde son dakika haberi "bu gün düzenlenen operasyonda çok sayıda çanak ele geçirilmiştir...operasyonda 3 özel birlik yaralanmıştır"...Türkiye yi İrana benzetmek istiyorlar...yazık çok yazık...herkes ileriye gitmek ister bizdede bazı gerici geri beyinler geriye götürmek istiyor...ama öle kolay değil burası TÜRKİYE...alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı
burası TÜRKİYE herşey olur herşeyin gidişatıda normaldir
bunları hep analog zamanında yaşadım ozanmanlarda hayvanlar alemi animal planet falan öbürleri filan falan filan işte hep açıktılar ama gizli gizli izlerdik çünkü çift çanak yasaktı tek çanakla gene dünyayı izlerdim nasılmı çanağı balkona getirmiştim çanağın direyinide her uydu derecesindeyken bir çizik atmıştım hemen iki dakkada hotbird hemen türksat hemen arapsat hmmm çok heyecanlıydı ama özgürlük gibi yok şu anda üç çanak antenim var ama sadece eutelsatı izlerim
Nasıl olacağına ilişkin bir detay yok... Bu biraz zor görünüyor..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri