Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
25 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: şok şok şok....................

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şok şok şok....................

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya zaten bu memlekette herşeye bi düzenleme ve sınırlama getiriliyor (SADECE KAĞIT ÜZERİNDE) ama uygulamaya gelince hiç bi icraat yok o yüzden kimse de tedirgin olmuyor zaten ilginç bi memleketimiz var seviyorum ben bu halini memleketimizin "HERŞEY YASAK AMA HERŞEYDE SERBEST"gerçekten ilginç

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne yani *****grafik yayınlar içinmı bunlar adam evinde istediğini izler o zamana cd leride toplasınlar kimse ***** cd satmasın hahaha

boş işler bunlar sosyal mesajlar milletin dikkatini başka taraflara yöneltip bazı şeyleri unutturmak amac...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı
    ne yani *****grafik yayınlar içinmı bunlar adam evinde istediğini izler o zamana cd leride toplasınlar kimse ***** cd satmasın hahaha

boş işler bunlar sosyal mesajlar milletin dikkatini başka taraflara yöneltip bazı şeyleri unutturmak amac...
    o zaman girsinler her eve bilgisayarlarını da toplasınlar adam yapacak olduktan sonra bölücü faaliyetini netten daha rahat bi şekilde yapar yani bahaneleri buysa eğer
    yok görüntü kirliliği yapıyor diye uğraşacaklarsa gitsinler bi sürü tipsiz biçimsiz binalar var onları düzeltsinler en başta

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Başlığa bak...ÇANAK OPERASYONU...Yuh artık çanaklara terorist muamelesi yapıyorlar...Özel birlikler mitide sevk ederler artık...Telsizden anons geçer Bölgede çok sayıda çanak görülmüştür hücum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı
    Başlığa bak...ÇANAK OPERASYONU...Yuh artık çanaklara terorist muamelesi yapıyorlar...Özel birlikler mitide sevk ederler artık...Telsizden anons geçer Bölgede çok sayıda çanak görülmüştür hücum...

düşünsene abi mit silahlarla geliyor canaklara dogru hucum biri sagdan biri soldan biride elinde takım cantası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burası TÜRKİYE herşey olur herşeyin gidişatıda normaldir

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı
    düşünsene abi mit silahlarla geliyor canaklara dogru hucum biri sagdan biri soldan biride elinde takım cantası
    Ana haber bülteninde son dakika haberi "bu gün düzenlenen operasyonda çok sayıda çanak ele geçirilmiştir...operasyonda 3 özel birlik yaralanmıştır"...Türkiye yi İrana benzetmek istiyorlar...yazık çok yazık...herkes ileriye gitmek ister bizdede bazı gerici geri beyinler geriye götürmek istiyor...ama öle kolay değil burası TÜRKİYE...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunları hep analog zamanında yaşadım ozanmanlarda hayvanlar alemi animal planet falan öbürleri filan falan filan işte hep açıktılar ama gizli gizli izlerdik çünkü çift çanak yasaktı tek çanakla gene dünyayı izlerdim nasılmı çanağı balkona getirmiştim çanağın direyinide her uydu derecesindeyken bir çizik atmıştım hemen iki dakkada hotbird hemen türksat hemen arapsat hmmm çok heyecanlıydı ama özgürlük gibi yok şu anda üç çanak antenim var ama sadece eutelsatı izlerim

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nasıl olacağına ilişkin bir detay yok... Bu biraz zor görünüyor..

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri