Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
25 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: þok þok þok....................

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þok þok þok....................

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ya zaten bu memlekette herşeye bi düzenleme ve sınırlama getiriliyor (SADECE KAĞIT ÜZERİNDE) ama uygulamaya gelince hiç bi icraat yok o yüzden kimse de tedirgin olmuyor zaten ilginç bi memleketimiz var seviyorum ben bu halini memleketimizin "HERŞEY YASAK AMA HERŞEYDE SERBEST"gerçekten ilginç

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ne yani *****grafik yayınlar içinmı bunlar adam evinde istediğini izler o zamana cd leride toplasınlar kimse ***** cd satmasın hahaha

boş işler bunlar sosyal mesajlar milletin dikkatini başka taraflara yöneltip bazı şeyleri unutturmak amac...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý alperyýlmaz Nickli Üyeden Alýntý
    ne yani *****grafik yayýnlar içinmý bunlar adam evinde istediðini izler o zamana cd leride toplasýnlar kimse ***** cd satmasýn hahaha

boþ iþler bunlar sosyal mesajlar milletin dikkatini baþka taraflara yöneltip bazý þeyleri unutturmak amac...
    o zaman girsinler her eve bilgisayarlarýný da toplasýnlar adam yapacak olduktan sonra bölücü faaliyetini netten daha rahat bi þekilde yapar yani bahaneleri buysa eðer
    yok görüntü kirliliði yapýyor diye uðraþacaklarsa gitsinler bi sürü tipsiz biçimsiz binalar var onlarý düzeltsinler en baþta

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Başlığa bak...ÇANAK OPERASYONU...Yuh artık çanaklara terorist muamelesi yapıyorlar...Özel birlikler mitide sevk ederler artık...Telsizden anons geçer Bölgede çok sayıda çanak görülmüştür hücum...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý TARANTÝNO Nickli Üyeden Alýntý
    Baþlýða bak...ÇANAK OPERASYONU...Yuh artýk çanaklara terorist muamelesi yapýyorlar...Özel birlikler mitide sevk ederler artýk...Telsizden anons geçer Bölgede çok sayýda çanak görülmüþtür hücum...

düþünsene abi mit silahlarla geliyor canaklara dogru hucum biri sagdan biri soldan biride elinde takým cantasý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

burası TÜRKİYE herşey olur herşeyin gidişatıda normaldir

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý alperyýlmaz Nickli Üyeden Alýntý
    düþünsene abi mit silahlarla geliyor canaklara dogru hucum biri sagdan biri soldan biride elinde takým cantasý
    Ana haber bülteninde son dakika haberi "bu gün düzenlenen operasyonda çok sayýda çanak ele geçirilmiþtir...operasyonda 3 özel birlik yaralanmýþtýr"...Türkiye yi Ýrana benzetmek istiyorlar...yazýk çok yazýk...herkes ileriye gitmek ister bizdede bazý gerici geri beyinler geriye götürmek istiyor...ama öle kolay deðil burasý TÜRKÝYE...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bunları hep analog zamanında yaşadım ozanmanlarda hayvanlar alemi animal planet falan öbürleri filan falan filan işte hep açıktılar ama gizli gizli izlerdik çünkü çift çanak yasaktı tek çanakla gene dünyayı izlerdim nasılmı çanağı balkona getirmiştim çanağın direyinide her uydu derecesindeyken bir çizik atmıştım hemen iki dakkada hotbird hemen türksat hemen arapsat hmmm çok heyecanlıydı ama özgürlük gibi yok şu anda üç çanak antenim var ama sadece eutelsatı izlerim

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Nasıl olacağına ilişkin bir detay yok... Bu biraz zor görünüyor..

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri