Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Microsoft'dan yeni İnternet Explorer

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Microsoft'dan yeni İnternet Explorer

Microsoft'un İnternet Explorer'ın geliştirilmesinden sorumlu yetkilisi Dean Hachamovitch, İnternet Explorer 7'nin 3. beta versiyonunu, İngilizce bilen kullanıcıların Microsoft'un web sayfasından ücretsiz olarak indirebileceklerini açıkladı.

IE 7'nin daha önce çalışırken durmasına yol açan sorunların da giderildiğini belirten Hachamovitch, önceki test aşamasında en çok sorunun bankacılık işlemleri ve yeni web siteleri açıldığında güvenlik değişimleri yüzünden yaşandığını, bu sorunların giderildiğini kaydetti.

Microsoft, ayrıca yeni beta versiyonunda, açık kaynak Firefox yazılımında olduğu gibi, bir pencerede birden çok “sekme” görme olanağı sağlıyor. Yeni işletim programı Vista'yı gelecek yılın başlarında piyasaya çıkaracağı sanılan Microsoft'un, IE 7'nin nihai versiyonunu haziran ayında çıkarması bekleniyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben yükledim gerçekten güzel ve hoş olmuş. Deneyin derim.Ancak bilgisayarınızda mevcut olan Service Pack'e göre yüklemek gerek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler bilgi için beta dan bi kurtulsunda ondan sonra yükliyelim iş garanti olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı
    teşekkürler bilgi için beta dan bi kurtulsunda ondan sonra yükliyelim iş garanti olsun
    bencede hocam çok haklısınnn..!!:computer: :computer:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

orjinal olmayan yazılımlara yükelnmiyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri