Hocam,
cw harici kanallari acmak yasalmi peki ?
bu islerin hic biri yasal degil.
TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı
Hocam,
cw harici kanallari acmak yasalmi peki ?
bu islerin hic biri yasal degil.
TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı
doslarım birbirimizi kandırmayalım KAON TABANLI MAKİNALARTEKNOLAJİYE YENİK DÜŞMÜŞYÜR BU YÜKÜ KALDIRAMAMİĞTIR YANİ BİR COK KİŞİ makinasını değiştirecektir
ben bile trible dragonu düsünüyorum
bu chazı biraz tanıtırmısın arkadaşım trible dragonu teşekkürler
evet artık malesef ve malesef kaon lara elveda demenin vakti geldi gibi yapacak birşey yok adamlar paraya doymuş olmalı hepinize saygılar....
merhaba arkadaşlsr evet bu markalar:Taplin ,Akai, Atlanta, Satech şu anda çok tutulan markalar oldu cw özeliği ve polsatlar da geldi zamanında beğenmediğimiz markalardı. ne yapacan bekleyecen yada cihazı değişitrecen yada bir dragon modül alacan 3.41 ile cw oluyor opos bile yakında gerek kalmıyacak. iyi günler.
constant dw desteği yok kaon tabanlılarda onu diyor arkadaşSerkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
bazen redlight ve ***view paketi veriliyorya next plus lar için :033102smile_1_prv: :033102smile_1_prv:
dostlar istenirse kaon tabanlılarda da bu özellık verılır..başka cihazlarda da..ama sorun cw sistemının sık *** değiştirmesi..ve auto özellıgı olmamasından dolayı...şirketler pek sıcak bakmıyor...sonucta flash da boşu boşuna yer kaplıyacak....düşünsenize redlight kanalının ***ını yayınlıyoruz...cw desteklı cıhaz sahıplerı...daha ikinci pozisyonu göremeden *** değişiyor..![]()
arkadaşlar yaptıgınız tartışmayı başından beri okudum ve anlam veremedim cw destegi olsa ne olacak arkadaşımızxın dedigi gibi zırt bırt şifre girilecek duracak daha gecen multi hergun *** degiştiriyordu ve herkez ben yuklemem bıktım gibi ibareler kullanıyordu cw keyleri bundan daha fazla şifre degiştiriyor o zamanda mak. kıracaklar galiba turk milleti her zaman malımda hepsi olsun kullanıp kullanmamak onemli degil mantıgında ben bile o mantıktayım malesef
valla doğru söze ne denir:033102smile_1_prv:asker54 Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri