bazı makinalar cw yi cözerek izlemeye başladı KAON TABANLILILARDA daha alt yapı yok siz düşünün KAONLARIN nekadar adi makina olduğunu ğüya dünyanın eniyi makinalarındanmıl ne iyisi be NEXT in altında inim inim inliyor![]()
bazı makinalar cw yi cözerek izlemeye başladı KAON TABANLILILARDA daha alt yapı yok siz düşünün KAONLARIN nekadar adi makina olduğunu ğüya dünyanın eniyi makinalarındanmıl ne iyisi be NEXT in altında inim inim inliyor![]()
CW kanalları ne oluyor.Ben bilmiyorum??Ögrenelim
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
constant dw desteği yok kaon tabanlılarda onu diyor arkadaşSerkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
bazen redlight ve ***view paketi veriliyorya next plus lar için :033102smile_1_prv: :033102smile_1_prv:
Bilirsiniz bilirsiniz...Craypto Work modülünün çözdüğü kanallar o da neyi çözüyor kanallarını...
@kınık Arkadaşım bir cihaz bir şeyi çözmüyor diye yerden yere vurmanın anlamı yok...eskiden ilk yazılımlar kaon tabanlı cihazlara gelirken çok iyiydi değilmi...o zamanda diğer o övülen markalar aynı bu şekilde isyan ederlerdi...geçmişi asla unutmayalım...hem yapılan işlem yasal değildir bana göre uzun ömürlü olmayacaktır...cihazınızı bu kadarda dövmenin yermenin anlamı yok...Sevgilerimle...
Konu TARANTİNO tarafından (27-04-2006 Saat 16:50 ) değiştirilmiştir.
Hocam,
cw harici kanallari acmak yasalmi peki ?
bu islerin hic biri yasal degil.
TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı
bir markayı kötülemek için konu açmanın anlamı yok bu yüzden bu konuyu fazla uzatmadan kapatsak iyi olacak sanırım
konu kapanmıştır
ustalara bir lafımız yok millet CWile izlerken birşey yok biz de izlemek isteyince niye kızıyor sunuz BİZİM ELEŞTİRİLERİMİZ KAON yetkililerine gecmişte iyiydi kabul fakat hep gecmişlemi övüneceğiz biraz önümüze baksak olmaz mı millet aya giderken biz neye yaya kalalım dostlar
Sevgili arkadaşım...siteminiz kaon yetkililerine ise direk onlara ulaşmalısınız...birde cihazı yerden yere vurmaya kalkarsanız ve kötülerseniz o zaman müdahale yapmak zorunda kalıyoruz...isteğinizi talebinizi yazmanıza bir şey diyen yok ama cihazı kötülemeninde anlamı yok...sevgilerimle...
geçmiş ile övünmenin hiç bi faydası yok artık şu anki icraatlara bakmak lazım bence
diyelimki cw tüm modellere geldi...ama bence yararı yok çünkü adamlar nerdeyse 1 saat de bır şifre değiştiriyor...ozaman millet bıktık devamlı şifre girmekten diyecek...oyuzden bence cw nın gelmesı çözüm değil..bende 30400sky var cw seyredıyorum ama dun redlight ıtalıa kanalına 3 defa şifre değişti...bence cok anlamsız
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri