REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
37 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Kaon Tabanlılarda CW Özelliği Eklensin

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

CW caresizligi

bazı makinalar cw yi cözerek izlemeye başladı KAON TABANLILILARDA daha alt yapı yok siz düşünün KAONLARIN nekadar adi makina olduğunu ğüya dünyanın eniyi makinalarındanmıl ne iyisi be NEXT in altında inim inim inliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

CW kanalları ne oluyor.Ben bilmiyorum??Ögrenelim
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
    CW kanalları ne oluyor.Ben bilmiyorum??Ögrenelim
    constant dw desteği yok kaon tabanlılarda onu diyor arkadaş
    bazen redlight ve ***view paketi veriliyorya next plus lar için :033102smile_1_prv: :033102smile_1_prv:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilirsiniz bilirsiniz...Craypto Work modülünün çözdüğü kanallar o da neyi çözüyor kanallarını...

@kınık Arkadaşım bir cihaz bir şeyi çözmüyor diye yerden yere vurmanın anlamı yok...eskiden ilk yazılımlar kaon tabanlı cihazlara gelirken çok iyiydi değilmi...o zamanda diğer o övülen markalar aynı bu şekilde isyan ederlerdi...geçmişi asla unutmayalım...hem yapılan işlem yasal değildir bana göre uzun ömürlü olmayacaktır...cihazınızı bu kadarda dövmenin yermenin anlamı yok...Sevgilerimle...
    Konu TARANTİNO tarafından (27-04-2006 Saat 16:50 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hocam,
    cw harici kanallari acmak yasalmi peki ?

bu islerin hic biri yasal degil.

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı
    Bilirsiniz bilirsiniz...Craypto Work modülünün çözdüğü kanallar o da neyi çözüyor kanallarını...

@kınık Arkadaşım bir cihaz bir şeyi çözmüyor diye yerden yere vurmanın anlamı yok...eskiden ilk yazılımlar kaon tabanlı cihazlara gelirken çok iyiydi değilmi...o zamanda diğer o övülen markalar aynı bu şekilde isyan ederlerdi...geçmişi asla unutmayalım...hem yapılan işlem yasal değildir bana göre uzun ömürlü olmayacaktır...cihazınızı bu kadarda dövmenin yermenin anlamı yok...Sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir markayı kötülemek için konu açmanın anlamı yok bu yüzden bu konuyu fazla uzatmadan kapatsak iyi olacak sanırım

konu kapanmıştır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Kaon Tabanlılarda CW Özelliği Eklensin

ustalara bir lafımız yok millet CWile izlerken birşey yok biz de izlemek isteyince niye kızıyor sunuz BİZİM ELEŞTİRİLERİMİZ KAON yetkililerine gecmişte iyiydi kabul fakat hep gecmişlemi övüneceğiz biraz önümüze baksak olmaz mı millet aya giderken biz neye yaya kalalım dostlar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sevgili arkadaşım...siteminiz kaon yetkililerine ise direk onlara ulaşmalısınız...birde cihazı yerden yere vurmaya kalkarsanız ve kötülerseniz o zaman müdahale yapmak zorunda kalıyoruz...isteğinizi talebinizi yazmanıza bir şey diyen yok ama cihazı kötülemeninde anlamı yok...sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçmiş ile övünmenin hiç bi faydası yok artık şu anki icraatlara bakmak lazım bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

diyelimki cw tüm modellere geldi...ama bence yararı yok çünkü adamlar nerdeyse 1 saat de bır şifre değiştiriyor...ozaman millet bıktık devamlı şifre girmekten diyecek...oyuzden bence cw nın gelmesı çözüm değil..bende 30400sky var cw seyredıyorum ama dun redlight ıtalıa kanalına 3 defa şifre değişti...bence cok anlamsız

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri