REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
37 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Kaon Tabanlılarda CW Özelliği Eklensin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hocam,
    cw harici kanallari acmak yasalmi peki ?

bu islerin hic biri yasal degil.

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı
    Bilirsiniz bilirsiniz...Craypto Work modülünün çözdüğü kanallar o da neyi çözüyor kanallarını...

@kınık Arkadaşım bir cihaz bir şeyi çözmüyor diye yerden yere vurmanın anlamı yok...eskiden ilk yazılımlar kaon tabanlı cihazlara gelirken çok iyiydi değilmi...o zamanda diğer o övülen markalar aynı bu şekilde isyan ederlerdi...geçmişi asla unutmayalım...hem yapılan işlem yasal değildir bana göre uzun ömürlü olmayacaktır...cihazınızı bu kadarda dövmenin yermenin anlamı yok...Sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doslarım birbirimizi kandırmayalım KAON TABANLI MAKİNALARTEKNOLAJİYE YENİK DÜŞMÜŞYÜR BU YÜKÜ KALDIRAMAMİĞTIR YANİ BİR COK KİŞİ makinasını değiştirecektir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bile trible dragonu düsünüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu chazı biraz tanıtırmısın arkadaşım trible dragonu teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet artık malesef ve malesef kaon lara elveda demenin vakti geldi gibi yapacak birşey yok adamlar paraya doymuş olmalı hepinize saygılar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba arkadaşlsr evet bu markalar:Taplin ,Akai, Atlanta, Satech şu anda çok tutulan markalar oldu cw özeliği ve polsatlar da geldi zamanında beğenmediğimiz markalardı. ne yapacan bekleyecen yada cihazı değişitrecen yada bir dragon modül alacan 3.41 ile cw oluyor opos bile yakında gerek kalmıyacak. iyi günler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
    CW kanalları ne oluyor.Ben bilmiyorum??Ögrenelim
    constant dw desteği yok kaon tabanlılarda onu diyor arkadaş
    bazen redlight ve ***view paketi veriliyorya next plus lar için :033102smile_1_prv: :033102smile_1_prv:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dostlar istenirse kaon tabanlılarda da bu özellık verılır..başka cihazlarda da..ama sorun cw sistemının sık *** değiştirmesi..ve auto özellıgı olmamasından dolayı...şirketler pek sıcak bakmıyor...sonucta flash da boşu boşuna yer kaplıyacak....düşünsenize redlight kanalının ***ını yayınlıyoruz...cw desteklı cıhaz sahıplerı...daha ikinci pozisyonu göremeden *** değişiyor..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar yaptıgınız tartışmayı başından beri okudum ve anlam veremedim cw destegi olsa ne olacak arkadaşımızxın dedigi gibi zırt bırt şifre girilecek duracak daha gecen multi hergun *** degiştiriyordu ve herkez ben yuklemem bıktım gibi ibareler kullanıyordu cw keyleri bundan daha fazla şifre degiştiriyor o zamanda mak. kıracaklar galiba turk milleti her zaman malımda hepsi olsun kullanıp kullanmamak onemli degil mantıgında ben bile o mantıktayım malesef

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı asker54 Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaşlar yaptıgınız tartışmayı başından beri okudum ve anlam veremedim cw destegi olsa ne olacak arkadaşımızxın dedigi gibi zırt bırt şifre girilecek duracak daha gecen multi hergun *** degiştiriyordu ve herkez ben yuklemem bıktım gibi ibareler kullanıyordu cw keyleri bundan daha fazla şifre degiştiriyor o zamanda mak. kıracaklar galiba turk milleti her zaman malımda hepsi olsun kullanıp kullanmamak onemli degil mantıgında ben bile o mantıktayım malesef
    valla doğru söze ne denir:033102smile_1_prv:

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri