REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
37 sonuçtan 31 ile 37 arası

Konu: Kaon Tabanlılarda CW Özelliği Eklensin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı asker54 Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaşlar yaptıgınız tartışmayı başından beri okudum ve anlam veremedim cw destegi olsa ne olacak arkadaşımızxın dedigi gibi zırt bırt şifre girilecek duracak daha gecen multi hergun *** degiştiriyordu ve herkez ben yuklemem bıktım gibi ibareler kullanıyordu cw keyleri bundan daha fazla şifre degiştiriyor o zamanda mak. kıracaklar galiba turk milleti her zaman malımda hepsi olsun kullanıp kullanmamak onemli degil mantıgında ben bile o mantıktayım malesef
    Çok haklısınız.Benim cihazımda bile 9 eylul yazılımı var inanın buna yuklemedim bile.sadece sunny kaon tabanlı seri lere deneme amaclı atıyorum hergun birde *** girecem o uzun iş.sizlere tavsiyem redligt mı istiyorsunuz gidin abone olun 5 ***** kanal 6 aylık 60 ytl.ayda 10 ytlye geliyor.şifre falan ugrsaşmak zor iş
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sorun redligh degil ki cw hem ne alaka isteyen yazılımı atar istemeyen atmaz kardeşim yazılım desteginin bitmiş olması sizce nekadar dogru orjinal yazılım bile çıkmıyor malesef...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı batili Nickli Üyeden Alıntı
    sorun redligh degil ki cw hem ne alaka isteyen yazılımı atar istemeyen atmaz kardeşim yazılım desteginin bitmiş olması sizce nekadar dogru orjinal yazılım bile çıkmıyor malesef...
    Malesef bu konuda haklısınız polsat yazılımları bile bir ayda çıkmıştı
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı batili Nickli Üyeden Alıntı
    Yazılım vermeyen firmalara en iyi cevabı kullanıcıları verir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhaba arkadaşlar bu cw desteği sadece bir kanal için değil tabi, yabancı sitelerden takip ediyorum burda reklam vermek istemiyorum ve link çünki başka bir
    sitede yaptım hemen bamlandık ama çok farklı kanalarıda açıyor. Malum forum kuralları. onun için şayet bu yazılım çıkarsa bir çok kişinin madi çıkarına engel olunacağından çıkmıyor gibi geliyor bana, millet kart vs.. satmak istiyor. Bu benim kendi yorumum ! Çok merak ediyorsanız arkadaşlar alın bir dragon modül ve 3.41 yükleyin aynı işi görür. hadi bye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar,
    Yukarıda yazılanlar, '' BİR BARDAK SUDA FIRTINA KOPARMAK '' tan ibarettir. Böyle gereksiz tartışmaların hiç kimseye bir faydası yoktur...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şunu açıkça söylemek gerekiyor.Hiçbir şekilde büyük bir sürpriz olmadıkça CrpytoWorks emuya gelmeyecek kaon tabanlılara.Sorunun sebebini hepiniz biliyorsunuz bu yüzden ekstradan açıklma gereği duymuyorum.Constant Word için çalışmlara var ama bu olayın da tam oturmuş olmaması boşu boşuna yazılım gibi düşünüldüğü için pek de üzerinde durulmuyor.Uzun lafın kısası kimse CW için yazılım beklemesin...
    Saygılar..

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri