REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Fatih hoca bu haberi oku

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

A Milli Futbol Takımımız'la aynı grupta yer alan Belçika'da Teknik Direktör Franky Vercauteren, dün Ermenistan karşısında alınan 2-1'lik yenilginin ardından görevinden istifa etti.

VANDERECKEN'İN YERİNE GELMİŞTİ
    Nisan ayında Rene Vanderecken'in Nisan ayında istifasının ardından göreve gelen Vercauteren, 1 Ocak 2010'da takımın başına geçecek Dick Advocaat'ın gelişine kadar geçici olarak görevi devralmıştı. Bu gelişmenin ardından 10 Ekim'de Milli Takımımız'a karşı Belçika'da kimin takımın b
    aşında çıkacağı merak konusu.

ensonhaber.com

Terim aylık 200-300 milyar lira para alıyor.İstifa edermi hic? aptalmı bu adam.cok merak ediyorum, dunya lideri abd nin baskanı ne kadar maas alıyor acaba aylık?.nette arastirdim goremedim ama ogrenmek isterim.fatih terim bu ulkedeki doktordan muhedisten bilim adamından fazla ne yapiyorda 200 300 insanın bir aylık maasını alabiliyor.bu para nerden geliyo,bu adamın vasfı ne? futbola bu kadar para yatırmanın manası ne? bakın basketbola.adamlar bisiler yapmaya calısıyor ve yapiyorda.fatih terim bırakıp gidermi 200 mlyar aylıgı.
    yazık cok yazık bu ulkede o kadar ac ınsan o kadar zor da olan ınsanlar var
    bıde fatıh terımın bu kadar para aldıgını bılıp yaptıklarını gormek benı Çok uzuyo
    Konu OLDSMAN tarafından (10-09-2009 Saat 17:23 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya o gitsin bu gelsinle başarı mı gelirmiş...
    imparatordu hani 1 sene önce bu futbolcular bu takım bu teknik heyet diil miydi finalin kapısından dönen...

ayda aldığı 200 milyar yılda 2.4 trilyon yapar 1.5 milyon euro bile değil yeni gelecek antrenör bedava mı yapcak antrenörlüğü

bu ibareler çok büyük bi saygısızlıkdır bnm gözümde vefa denen şeyler önemli olmalı

bu takımın bi sürü sakatı vardı eksiği vardı açın bakın ilk estonya macına belçika macına
    ispanya macında bile kafa kafaya top oynadıkk ne suçu var fatih terimin iyi yapınca yapması gerekeni yaptı kötü yptı defolsun gitsin olmaz böle bişey şanssızdık onunu sürecinde bu durumlar meydana geldi

fatih terim otoritesiyle karizmasıyla herşeyiyle yakışıyor bnm mill takımıma ... kalıcakdır kalmalıdırda ...

eğer biz 11 kişi defans yapmıyosak oyun çirkinleştirmeden atak oynuyosak bu fatih terim sayesindedir
    Konu three_20 tarafından (10-09-2009 Saat 17:33 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mıllı takım fatıh terımın kaprıslıgınden elendı o hala kafasına gore adamaları alsın yazık cok yazık oynayanlar beklesın yıldıraylar fatıhler gokdenızler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu ülkede istifa diye bir sözcük lugat kelime tanınmaz bilinmez.bu ne siyasilerce ne spor nede kamuda yönetici sıfatındaki kişilerce tanınır.milli takımın başına teknikdirektör niçin getirilir...o takımı başarıya ulaştırsın şampiyon yapsın diye,peki takımı dünya veya avrupa şampiyonu yaptımı?hayır..final oynattımı hayır peki bu adamın başarısı ne..hiç.
    koca türkiyede başka antranör yokmuş gibi..bir galatasarayın kapısında bir milli takımın kapısında,basın ve medyadaki yalakaları sayesinde kumuş tezgahı iki kapı arasında dönersermaye tarzı git gel.arkadaşımızın birı vefasızlıktan bahsediyor..arkadaşım kimsenin fatih terime vefa gösterme mecburiyeti yok,onun galatasaray veya millitakımdaki görevi bir iştir,işidir.işe giden işini yapmaya çalışan birine işveren veya çalışma arkadaşları veya birileri niçin vefa göstersin..yaptığı iş karşılığı parasını almıyormu,bedavamı çalışıyor...yılda 1.5 milyon ayda 150 bin euro bu paraya koca türkiyede kaç kişi çalışıyor ne karşılığı çalışıyor bir bileniniz varmı...bosnadaki maçta tirbüne çıkma olayıda kendisi tarafından önce planlanmış olay gibi geliyor..tıpkı antrenörlük hayatı gibi...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anaaaaaaaaaaaaaaaaa sanki yeni gelen bedavaya çalışıcak ....... aldığı paraya takmışlar neleri çalıyolar kimin oğulları akrabaları zengin oldu halada destek çıktınız bi fatih terim batırdı türkiyeyi helal olsun helal olsn helal olsn .......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konunun terimle alakası yok elde olan kumaş belli. Bizim yıldız olarak gördüğümüz Arda-Tucay-Semih-Emre vb oyuncular avrupa oyuncularının yanında sönük kalıo. Türkiyede yaptıkları şovları avrupada yapamazlar avrupadakı oyunclular öle önunden geçen adama bakmazlar basit çalım yemezler.

ben bunu bir çok defa söyledım türk futbolu son yıldır çok geriledi türk futbolcularda iş yok bunun en büyük sebebide yabancı futbolcu düşkünlüğü ve takımlarda yabancı kontejyanı takımın yarısından falası yabancı eğer serbers bırakılsa büyük takımlar bir tane bile türk oyuncu almaz.

Şöle bir bakıyorum ben Türk takımınamı görev verdim yoksa yabancı bir takıma takımda türkten çok yabancı futbolcu var sahada ben ozaman GS-FB-BJK tutacağıma gider milanı tutarım oda yabancı sadece türkiyede olmak yetmio. Alt yapı yok Türk oyuncular yem gibi atılıo gidio sonuç olarak ta 11 i bir araya geldiği zaman dökülüyorlar. durum bundan ibaret zaten çok kötü bir ligimiz var.

Konunun fatih terimle uzaktan yakından alakası yok dun akşamkı macta öle yedekte olupta maçı cevirecek bir oyuncuda yoktu.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    konunun terimle alakası yok elde olan kumaş belli. Bizim yıldız olarak gördüğümüz Arda-Tucay-Semih-Emre vb oyuncular avrupa oyuncularının yanında sönük kalıo. Türkiyede yaptıkları şovları avrupada yapamazlar avrupadakı oyunclular öle önunden geçen adama bakmazlar basit çalım yemezler.

ben bunu bir çok defa söyledım türk futbolu son yıldır çok geriledi türk futbolcularda iş yok bunun en büyük sebebide yabancı futbolcu düşkünlüğü ve takımlarda yabancı kontejyanı takımın yarısından falası yabancı eğer serbers bırakılsa büyük takımlar bir tane bile türk oyuncu almaz.

Şöle bir bakıyorum ben Türk takımınamı görev verdim yoksa yabancı bir takıma takımda türkten çok yabancı futbolcu var sahada ben ozaman GS-FB-BJK tutacağıma gider milanı tutarım oda yabancı sadece türkiyede olmak yetmio. Alt yapı yok Türk oyuncular yem gibi atılıo gidio sonuç olarak ta 11 i bir araya geldiği zaman dökülüyorlar. durum bundan ibaret zaten çok kötü bir ligimiz var.

Konunun fatih terimle uzaktan yakından alakası yok dun akşamkı macta öle yedekte olupta maçı cevirecek bir oyuncuda yoktu.

bende biraz tersini düşünüyorum aslında. ben fatih terimi çok beğenir vede severim. ve herzamanda derim ki türkiyede fatih terimden iyisi yok.

benim tarif ettiğim fatih terim kompleksiz kaprissiz sadece işine odaklanan bir fatir terim. ancak uzun zamandır kendini kaybetti. ben yaptım ben en iyiyim en iyiyi ben bilirim havası bitirdi onu.

bizim oyuncular avrupalıların yanında sönük kalıyor lafına katıılıyorum. ancak bahsettiğimiz futbolcular bosnalılar değil.

avrupa 3. sü oluşumuz herkesi yanılttı biz orda da iyi oyun oynamadık. iyi hatırlayın saçma sapan dizilimlerle sahaya çıktık. baktık olmuyor son dakikada herkes yerli yerine geçiyor ve oyunumuz düzeliyor.

şimdi gelelim bu elemelere. grup maçlarının bitimine 3 maç varken biz havlu atıyoruz. tamam kötüyüz beceriksisiz anlıyorum ama bu kadarda olmaz herhalde.

bir kadrı istikrarı yakalayamadık. bazı oyunculara aşırı güvenip sabrettik. bazılarının yüzüne bakmadık. bosna maçında iyi oyun oynamadık. yaptığımız değişiklikleri herkes olağan üstü diye yorumluyor ama benim aklım almıyor. oyuna ismail giriyor. halil altıntopu hiç görmüyoruz. ve bunun gibi birçok fark yaratabilecek oyuncuyu milli takımdan soğuttuk.

şu gruptaki rakiplerimize bakın Allah aşkına. bosna ermenistan belçika estonya. biz bunların arasından ikinci olamıyoruz. bana göre bunun nedeni yanlış yönetim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı swerrt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

A Milli Futbol Takımımız'la aynı grupta yer alan Belçika'da Teknik Direktör Franky Vercauteren, dün Ermenistan karşısında alınan 2-1'lik yenilginin ardından görevinden istifa etti.

VANDERECKEN'İN YERİNE GELMİŞTİ
    Nisan ayında Rene Vanderecken'in Nisan ayında istifasının ardından göreve gelen Vercauteren, 1 Ocak 2010'da takımın başına geçecek Dick Advocaat'ın gelişine kadar geçici olarak görevi devralmıştı. Bu gelişmenin ardından 10 Ekim'de Milli Takımımız'a karşı Belçika'da kimin takımın b
    aşında çıkacağı merak konusu.

ensonhaber.com

Terim aylık 200-300 milyar lira para alıyor.İstifa edermi hic? aptalmı bu adam.cok merak ediyorum, dunya lideri abd nin baskanı ne kadar maas alıyor acaba aylık?.nette arastirdim goremedim ama ogrenmek isterim.fatih terim bu ulkedeki doktordan muhedisten bilim adamından fazla ne yapiyorda 200 300 insanın bir aylık maasını alabiliyor.bu para nerden geliyo,bu adamın vasfı ne? futbola bu kadar para yatırmanın manası ne? bakın basketbola.adamlar bisiler yapmaya calısıyor ve yapiyorda.fatih terim bırakıp gidermi 200 mlyar aylıgı.
    yazık cok yazık bu ulkede o kadar ac ınsan o kadar zor da olan ınsanlar var
    bıde fatıh terımın bu kadar para aldıgını bılıp yaptıklarını gormek benı Çok uzuyo
    :45::45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu adamın yaptıgı kaprisler,kompleksler
    Olayı biraz daha kişiselleştirmiyormu.Biz Türk Milleti Olarak Bu
    Durumu Çekmek Zorundamıyız ???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha Ve Terim İSTİFA EDİYOR

Fatih Terim, federasyonun önünü açmak için istifa edeceği öğrenildi

Bosna beraberliği sonrası kurmaylarıyla durum değerlendirmesi yapan Terim'in federasyonun önünü açmak için istifa edeceği öğrenildi.

Fatih Terim, Bosna maçından istediğimiz sonucu alamamamız durumunda gereğini yapacağını açıklamıştı. Ancak A Milli Takım teknik direktörü, Zenica'da kaybedilen 2 puan ve büyük ölçüde yitirilen 2010 Dünya Kupası umutları sonrasında zamanı geldiğinde gereğini yapacağını söyledi. Görevinin başında olduğunu belirten deneyimli teknik adamın kamuoyuna sarfettiği bu sözlerin aksine istifa etme kararı aldığı ifade edildi. Eleme grubunda oluşan tabloya rağmen başarısız olduğunu kesinlikle düşünmeyen Fatih Terim'in Futbol Federasyonu'nun önünü açmak için bu yönde bir karar aldığı bildirildi. 1-1 biten Bosna Hersek karşılaşmasının ardından yardımcılarıyla bir araya gelen Terim'in Belçika ve Ermenistan ile oynayacağımız iki kritik karşılaşma öncesi kararını açıklayacağı belirtildi.

Özgener kalmasını istiyor
    Tecrübeli teknik adamın, federasyon nezdinde bu şekilde nabız yoklayacağı, kendisine 'devam et' denilmesi durumunda görevinde kalacağı kaydedildi. Kayseri'deki Estonya maçının ardından bu konu gündeme geldiğinde Fatih Terim ile yola devam edeceklerini üstüne basa basa dile getiren Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'in de Ay-Yıldızlı ekibin hocasını bir yere bırakmaya niyetli olmadığı bildirildi. (fanatik)

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri