Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Acili Kelle PaÇa..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Acili Kelle PaÇa..

- Abi gel bırakalım şu işi, babalar dünyası affetmez bizi.

- Sus ulan sus, şurda unları güzel güzel küçük poşetlere doldur, gerisine karışma.

- Bu aleme unu eroin diye nasıl pazarlayacaksın abi, delik deşik ederler bizi.

- Daha iyi işte, içerin biraz hava alır...

- ….?

- Sen merak etmesene lan, ben tüm bağlantıları yaptım. Onlar bunun un olduğunu anlayana kadar biz çoktan Broadway’de müzikal bileti kuyruğunda olucaz.

- Broadway mi? Amerika’ya uçakla gitmeyecek miydik abi? Hani bari Mercedes filan olsaydı...

- Gerizekalı, pardon bu kelimeyle geri de olsa bir zekan olduğu anlaşılıyor; zekasız herif. Broadway Amerika’da sahne sanatlarının zirvesindeki şehir.

- Nasıl yani?

- Boşver ulan, önce eline bak, eroini yere döktün.

- Bu eroin değil ki abi, un...

- Biliyorum aptal, yerin kulağı vardır, hem önce kendimiz inanmalıyız. Öhö öhö, bu ne lan, içinden fare pisliği çıktı bunun.

- Piyasadaki en ucuz un bu abi. Çıkabilir, normaldir.

- Len hödük, yarım saat sonra trilyoner olacaksın, hayatımızın volesini vuracağız, sen ucuz un peşindesin.

- Haklısın abi, salaklığıma ver...

- O ne lan sarı sarı?

- Mısır unu abi. Çeşit olsun dedim; Sarı eroin. Nasıl fikir ama?

- Sen bizi topuklarımızdan mı vurduracan len? Topuğumuza isim yazar, beynimizden kelle paça yaparlar. Gerçi senden kelle paça filan olmaz.

- Niye abi, teessüf ederim.

- Sende kafa yok da ondan.. Senden olsa olsa ayak paça olur. Hadi hadi uzatma da ver şu poşetleri. Bekle bizi Amerikaaa biz geliyoruzzz…..

(Hikayenin sonunu merak edenler için not: Her şey yolunda gidiyordu, kahramanlarımız trilyoner olarak uçakla Amerika’ya doğru uçakla yol almaktaydı. Ancak bir aksilik oldu, tam o sırada ikiz kuleler saldırısı gerçekleşti ve uçak geri dönmek zorunda kaldı. Sonra mı? Kelle paça oldular tabii..)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

harika yavhu: clap2:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri