REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Site flaş banner hakkında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Site flaş banner hakkında

konu başlığına ne yazmalıyım diye bayaa düşündüm...bulamadım bişey...
    kısayolları tıkladığımızda aşağıya doğru bir küçük ekran uzuyor ve " bugünkü mesajlar" hemen altında "konular okundu işaretle" vs. diye aşağıya doğru sıralanıyor...bu uzayan ekran ikinci reklamın altından geçtiği için o kısma denk gelen açıklamalar gözükmüyor...(wolrdtech elektronik reklamından bahsediyorum) bunun diğer reklamlar gibi altta kalması sağlanamazmı?
    umarım anlatabilmişimdir...:49:
    teşekkürler...selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Osman hocam bende öyle bir sorun yok yinede worldtech reklamını bir alta aldık yinede bir bak istersen
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yine aynı şey oluyor... worldtech te oluyor sadece...
    hayret...bendemi bir problem var acaba?
    ne yapsam?
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu şekilde...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

yine aynı şey oluyor... worldtech te oluyor sadece...
    hayret...bendemi bir problem var acaba?
    ne yapsam?
    selametle...
    Hocam kısa yollara Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu verdigim yerdende ulaşabilirsiniz.Sende sanırım eski tip monitorlerden var,bende notebook oldugu için sorun yok gibi duruyor bende reklamları kendi pc me göre ayarladıgım için bu tip durumlar oluşabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Slm arkadaslar benımde sorunum forumu ne zaman acsam sag altlenarda hep reklam cıkıyor genelde gıttıgıdiyorun ki bır turlu kapatamıyorum ve reklamdan bır turlu forumu net okuyamıyorum bu konuya bır cozum bulursanız cok sevırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı my_daisy Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Slm arkadaslar benımde sorunum forumu ne zaman acsam sag altlenarda hep reklam cıkıyor genelde gıttıgıdiyorun ki bır turlu kapatamıyorum ve reklamdan bır turlu forumu net okuyamıyorum bu konuya bır cozum bulursanız cok sevırım

Çözümü burada Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri