A Milli Futbol Takımımız'la aynı grupta yer alan Belçika'da Teknik Direktör Franky Vercauteren, dün Ermenistan karşısında alınan 2-1'lik yenilginin ardından görevinden istifa etti.
VANDERECKEN'İN YERİNE GELMİŞTİ
Nisan ayında Rene Vanderecken'in Nisan ayında istifasının ardından göreve gelen Vercauteren, 1 Ocak 2010'da takımın başına geçecek Dick Advocaat'ın gelişine kadar geçici olarak görevi devralmıştı. Bu gelişmenin ardından 10 Ekim'de Milli Takımımız'a karşı Belçika'da kimin takımın başında çıkacağı merak konusu.
ensonhaber.com
Terim aylık 200-300 milyar lira para alıyor.İstifa edermi hic? aptalmı bu adam.cok merak ediyorum, dunya lideri abd nin baskanı ne kadar maas alıyor acaba aylık?.nette arastirdim goremedim ama ogrenmek isterim.fatih terim bu ulkedeki doktordan muhedisten bilim adamından fazla ne yapiyorda 200 300 insanın bir aylık maasını alabiliyor.bu para nerden geliyo,bu adamın vasfı ne? futbola bu kadar para yatırmanın manası ne? bakın basketbola.adamlar bisiler yapmaya calısıyor ve yapiyorda.fatih terim bırakıp gidermi 200 mlyar aylıgı.
yazık cok yazık bu ulkede o kadar ac ınsan o kadar zor da olan ınsanlar var
bıde fatıh terımın bu kadar para aldıgını bılıp yaptıklarını gormek benı Çok uzuyo
Yer imleri