Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
konunun terimle alakası yok elde olan kumaş belli. Bizim yıldız olarak gördüğümüz Arda-Tucay-Semih-Emre vb oyuncular avrupa oyuncularının yanında sönük kalıo. Türkiyede yaptıkları şovları avrupada yapamazlar avrupadakı oyunclular öle önunden geçen adama bakmazlar basit çalım yemezler.

ben bunu bir çok defa söyledım türk futbolu son yıldır çok geriledi türk futbolcularda iş yok bunun en büyük sebebide yabancı futbolcu düşkünlüğü ve takımlarda yabancı kontejyanı takımın yarısından falası yabancı eğer serbers bırakılsa büyük takımlar bir tane bile türk oyuncu almaz.

Şöle bir bakıyorum ben Türk takımınamı görev verdim yoksa yabancı bir takıma takımda türkten çok yabancı futbolcu var sahada ben ozaman GS-FB-BJK tutacağıma gider milanı tutarım oda yabancı sadece türkiyede olmak yetmio. Alt yapı yok Türk oyuncular yem gibi atılıo gidio sonuç olarak ta 11 i bir araya geldiği zaman dökülüyorlar. durum bundan ibaret zaten çok kötü bir ligimiz var.

Konunun fatih terimle uzaktan yakından alakası yok dun akşamkı macta öle yedekte olupta maçı cevirecek bir oyuncuda yoktu.

bende biraz tersini düşünüyorum aslında. ben fatih terimi çok beğenir vede severim. ve herzamanda derim ki türkiyede fatih terimden iyisi yok.

benim tarif ettiğim fatih terim kompleksiz kaprissiz sadece işine odaklanan bir fatir terim. ancak uzun zamandır kendini kaybetti. ben yaptım ben en iyiyim en iyiyi ben bilirim havası bitirdi onu.

bizim oyuncular avrupalıların yanında sönük kalıyor lafına katıılıyorum. ancak bahsettiğimiz futbolcular bosnalılar değil.

avrupa 3. sü oluşumuz herkesi yanılttı biz orda da iyi oyun oynamadık. iyi hatırlayın saçma sapan dizilimlerle sahaya çıktık. baktık olmuyor son dakikada herkes yerli yerine geçiyor ve oyunumuz düzeliyor.

şimdi gelelim bu elemelere. grup maçlarının bitimine 3 maç varken biz havlu atıyoruz. tamam kötüyüz beceriksisiz anlıyorum ama bu kadarda olmaz herhalde.

bir kadrı istikrarı yakalayamadık. bazı oyunculara aşırı güvenip sabrettik. bazılarının yüzüne bakmadık. bosna maçında iyi oyun oynamadık. yaptığımız değişiklikleri herkes olağan üstü diye yorumluyor ama benim aklım almıyor. oyuna ismail giriyor. halil altıntopu hiç görmüyoruz. ve bunun gibi birçok fark yaratabilecek oyuncuyu milli takımdan soğuttuk.

şu gruptaki rakiplerimize bakın Allah aşkına. bosna ermenistan belçika estonya. biz bunların arasından ikinci olamıyoruz. bana göre bunun nedeni yanlış yönetim.