REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
30 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Next Super Plus Serisi 11.09.2009 Yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılımı yükledim emeğiniz için çok teşekkürler ama yeni yazılımdan sonra girişler menüsünde emu çıkmadı doğal olarak reset yapamadım ne yapmam gerekir acaba yardımcı olursanız sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uguryildizzzz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazılımı yükledim emeğiniz için çok teşekkürler ama yeni yazılımdan sonra girişler menüsünde emu çıkmadı doğal olarak reset yapamadım ne yapmam gerekir acaba yardımcı olursanız sevinirim
    girişlerde cas a gelip emuyu aç sonrasını biliyosun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cenk35cenk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    girişlerde cas a gelip emuyu aç sonrasını biliyosun

girişlerde cas bölümü de yok ama . sadece üç seçenek var üçüde sönük usb yi takınca usb etkinleşio sadece

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için te$ekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uguryildizzzz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    girişlerde cas bölümü de yok ama . sadece üç seçenek var üçüde sönük usb yi takınca usb etkinleşio sadece

girişlerde sende kırmızı tu$a ßas 1234 yap cas ßölümü aclır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uydudan yazılım güncelleyidiğim zaman veya yeni yazılım attığım zaman trt ve tnt nin ***leri siliniyor neden acaba arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sertür Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    uydudan yazılım güncelleyidiğim zaman veya yeni yazılım attığım zaman trt ve tnt nin ***leri siliniyor neden acaba arkadaşlar

yazılım TRT Ve TNT Editli Olmadığı Yani K€Y'LER Yazılımın İçine Ekli Olmadığı İçin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı welat63 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    girişlerde sende kırmızı tu$a ßas 1234 yap cas ßölümü aclır
    tamamdır çok saolun arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm arkadaşlar benım nexst 2000 cı plus var yenı versıyon atmam gerek sıstem bılgısıde soyle urun ye-2000 cı plus .yazılım ınf614po41108.cıhaz versıyon.ysm304111706hpgi.hangi yazılımı atmam gerek bana yardımcı olurmusunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekürler

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri