REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
26 sonuçtan 21 ile 26 arası

Konu: Bursaspor:0 - Fenerbahçe:1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı three_20 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bnce pek zorlanmadı guiza deivid iyi olsa fark olurdu
    ama sahanın kralı alex di

evet yıldızı idi hakeme omuz attı nasıl yıldızlıksa bu fenerbahçede Emre lugano derken bir de takım kaptanı çıktı ortaya takımı sakinleştirmesi gereken bir oyuncu hakeme omuz atıo ve alınan 6 tane sarıkart. O omuz darbesinin cezası direk kızmızı kart hakem korkmasaydı o kartı verirdi. Ayrıca diğer futbolcularda hakemle neden bu kadar içli dışlı oluolar anlamıom bu sene bu hakemlerle fenerbahçe oyuncuları böle dalaşmaya devam ederse 2-3 sene önceki GS maçında GS li oyuncular sahadan atılmıştı bu sene fener den atılır aynı tıp oyuncu agresiflikleri o sene GS dede vardı.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hakem tek kelime ile rezaletti ..
    Bence okadarda deyildi oyuncuların sahada birbirlerine girmedikleri kaldı fark etmişsinizdir fenerbahçe oyuncuları kart yemek için adeta hakeme baskı yapıyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet yıldızı idi hakeme omuz attı nasıl yıldızlıksa bu fenerbahçede Emre lugano derken bir de takım kaptanı çıktı ortaya takımı sakinleştirmesi gereken bir oyuncu hakeme omuz atıo ve alınan 6 tane sarıkart. O omuz darbesinin cezası direk kızmızı kart hakem korkmasaydı o kartı verirdi. Ayrıca diğer futbolcularda hakemle neden bu kadar içli dışlı oluolar anlamıom bu sene bu hakemlerle fenerbahçe oyuncuları böle dalaşmaya devam ederse 2-3 sene önceki GS maçında GS li oyuncular sahadan atılmıştı bu sene fener den atılır aynı tıp oyuncu agresiflikleri o sene GS dede vardı.
    tabii yapmamaları gerekir ama önce suçlu hakemdir gerdi ortalığı bunlarda insan bn amatör olarak minik takım c genç b genç olarak futbol oynadım o kadar farklı ki saha durumu insan bu engelleyemiyosun bi anda itiraz yada farklı bi temas oluyo kaldi ki bn daha 16 yaşındayken hakeme neler yptım faul vermedi diye sonucunda 5 dk sonra attı ama ... hala söylüorum haklıym
    futbolcuları anlıyorum ama tasvip etmiyorum kesinlikle bn fenerbahceli futbolcuları ilk kez gördümm hakemle bu kadar uğraşırken ama bu olayları ceryan etmesi hakeminde payı var iyi bi maç yönetmedi ... son olarakda böyle hakemle uğraşıcakları bi maç daha olmazzz (tabii emre belezoğlu hariç :8[1]
    Konu three_20 tarafından (14-09-2009 Saat 11:47 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fenerbahçeyi tebrik ederim. ben bursanın en azından 1 puan alacağını düşünmüştüm ama olmadı. bu sene başından beri hakemlerin çok bariz hataları olmamasına karşın. fenerbahçedeki bu hakem hırpalama olaylarına kimse dur demeyecekmi.

yarın birgün volkanın dediği gibi ceza yeseler. cezalı duruma düşüp başarısız olsalar. hakemi suçlamayacaklarmı. senin kadron zaten iyi futboluda iyi oynuyorsun. ne işin var hakemle. büyük takımların bu tür hataları yapmamaları gerekiyor bence.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Erman Toroğlu, konu ile ilgili olarak şunları söyledi: “Lugano ‘Bana dokunamazsın. Sen kimsin? Çek elini’ diyor hakeme. Bunu derken benim hakemim zavallı.. Bir tek tecavüze uğramadığı kalıyor. Bir hakem bir oyuncuya dokunamaz. Ama futbolcu da ona dokunamaz. Lugano formasını koruyor, ancak Çoban federasyon formasını koruyamıyor. 6 sarı Fener’e, 2 sarı da Bursa’ya. 8 tane sarı verirken 2 kırmızıya dönememişsen, sen hakem değilsin. Ya sarıların yanlış ya da yüreğin yetmiyor. Hakem Lugano’nun Yenal’la girdiği pozisyonu da yanlış yorumladı. İkisi de topa geliyorlar. Lugano ayağını yerden kaldırmıyor. İkisinin de dizi birbirine geliyor. Ben kart kullanmam bu pozisyona. İkili mücadele bu. Tek doğrusu kararı kendisine tepki gösteren Güiza’ya ve yine kendisini iten Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ’e gösterdiği kart.”
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben anlamıom bu hakemler ne yapmak istio nerdeyse alex ın bir çelme takmadığı kaldı altı üstü sarı kart onu bile vermekte zorluk çekti. Verilen kartlar az bile.

Yalnız burdada Ertuğrul hoca ne yaptı anlamadım bu kadar korkulmaz Fenerbahçeden öle korkulacak çekinilecek bir top oynadığı yok.

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri