benim bir şey dikkatimi çekti 1 hafta önce sonsayfa haber sitesinde cem garipoglu yakalandı dedi emniyet bunu şimdilik gizliyor dedi kısa zaman içinde açıklıyacak dediler bence bu olayda bir şeyler var
Teşekkur: 0
benim bir şey dikkatimi çekti 1 hafta önce sonsayfa haber sitesinde cem garipoglu yakalandı dedi emniyet bunu şimdilik gizliyor dedi kısa zaman içinde açıklıyacak dediler bence bu olayda bir şeyler var
tvde canlı canlı yakalandığını görmeden inanmam..
sabah kalktık cem garip oglunun cinayeti
kızın babası,oglanın amcası ,münevverin hatırası
akşam yattık cem garip oglunun cinayeti
kızın adı oglanla fotografları 3 milyon eurolar bir cümle beyanatlar
günler aylar yıllar sayısızca toplantılar
inşallah yakalanmıştırda artık bizimde çilemiz dolmuştur.
hakketiği cezayı cekmesi dilegiyle
Konu hogan01 tarafından (12-09-2009 Saat 15:57 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme
İçişleri Bakanı Beşi,r Atalay, "Cem Garipoğlu'nun yakanladığı doğru değil. Çember daralıyor" dedi.
İşte İçişleri Bakanı Atalay'ın açıklaması
İstanbul’da yaşanan felaketle ilgili olarak incelemelerde bulunmak üzere Ankara’dan gelen İçişleri Bakanı Beşir Atalay 'kırmızı bültenle' aranan Cem Garipoğlu’nun yakalandığı şeklinde çıkan haberlerin doğru olmadığını söyledi.
Ankara’dan İstanbul’a gelişinde Atatürk Havalimanı’nda Vali Muammer Güler ve Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın tarafından karşılanan İçişleri Bakanı Beşir Atalay bu konuda şunları söyledi:
"Arkadaşlar o bilgi doğru değil. Ama geçtiğimiz günde de açıkladık. Çember daralıyor. Bu çember iyice daraldı. Kısa sürede umuyorum sonuca ulaşacağız
yakalanmamış..
bu haber balon çıktı o sebeple açık tutupta morelimizi bozmayalım
selametle
Konu Kapanmıştır
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri