REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: kaç server baglanabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart kaç server baglanabilir

arkadaşlar forumda bulamadım.bende dreambox 5oo var buna kaç adet server yani kart bpaylaşım baglıyabilirim.birde bunlar aynı kanalları açan serverlar olabilirmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım istedin kadar server accountu ekleyebilirsin tabi server türleri aynı olmak zorunda mesela ben kendı cıhazımda 2 adet CCcam Cline satırı kullanıyorum.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynı anda cccam ve gbox kullanamazsınız örnek olarak yazdım cccam ile newcamd le olmaz newcamdle newcamd , cccam ile cccam olursa istedigin kadar server yazabilirsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

öncelikle herkese teşekkürler.peki ikiside cccam olsa ve bazı kanallar aynı olsa bir sorun çıkarmı,hangisi önce çözecegi ayarlanırmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zuss Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    öncelikle herkese teşekkürler.peki ikiside cccam olsa ve bazı kanallar aynı olsa bir sorun çıkarmı,hangisi önce çözecegi ayarlanırmı
    Bir sorun cıkmaz arkadaşım öncelikle hangi serverı kullanmak istiyorsan onu en başa yazabilirsin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler.birde o an hangi servera baglı oldugumu nasıl görürüm.
    Konu zuss tarafından (04-08-2009 Saat 23:27 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart banada bi bilgi

peki bu serverler kotalı internette kotayı tüketiyormu yada şöyle sorayım nekadar yiyorlar kotadan şimdiden teşekkürler bi tanede ben düşünüyorum dreamboox s500 serveri ile beraber 400 istiyor arkadaş ama tam karar vermedim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki kaç tane çatı anteni bağlayabiliriz?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ccanak28 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    peki bu serverler kotalı internette kotayı tüketiyormu yada şöyle sorayım nekadar yiyorlar kotadan şimdiden teşekkürler bi tanede ben düşünüyorum dreamboox s500 serveri ile beraber 400 istiyor arkadaş ama tam karar vermedim
    kota çok az yiyor bildiğim kadarıyla 200 veya 300 kb olabilir.belkide daha az.bilen arkadaşlar cxevap verir....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kota fazla yiyor bide serverdan dream almamak gerekir çünkü dreamlarin fiyatları değişiyo adam 160 a alıyo 350 ye satıyo yoksa boşuna satmazlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri