Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Schaulp-Lorenz 55 Ekran

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Schaulp-Lorenz 55 Ekran

Schaulp-Lorenz marka 55 True Flat ekran, P-2111 TS Apollo (M) model tv aldım. Bu tv'ye Neta marka 1000 S modelindeki receiverımı bağladım. Receiver kumandasında V+ tuşuna basınca tv 4.kanala, V- tuşuna basınca tv 2. kanala, P+ tuşuna basınca tv 6. kanala, P- tuşuna basınca tv 8. kanala geçiyor. Receiver ile tv yi bir arada kullanamıyorum. Neta receiverı daha önce Arçelik, Beko, Philips, Show, Sony, Premier marka televizyonlarda rahatça kullandım ve böyle bir problemle karşılaşmadım. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevineceğim.

Garantisi olduğu için İmper A.Ş'nin Bağlar M.Osmanpaşa C. No:35 Bağcılar/İST adresine kargoyla mektup gönderdim. Fakat bu adresten taşınmış Mermerciler Sitesi Bağcılar/İst adresine gitmiş denildi. Ama o adreste de kargo şirketi firmayı bulamadı. Acaba başka adresi varmı diye Sanayi Bakanlığının internet adresine baktım. Maalesef oradaki adreste aynıydı. Anladığım kadarıyla garantiden faydalanılamıyacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mesaj epey eski ama ben yeni gördüm..antalya merkezde schaublorenz servisiyim..
    elinizdeki ürün ile neta uyduların ve red line uydularının uzaktan kumanda sinyalleri çakıştığı için tv yede hükmediyor yapılacak çok fazla bir işlem yok ya gözün önünü kapatacaksınız yada televizyon veya receverlerin değişmesi gerekmektedir..
    ürün arızalı olmadığı için yapılacak bir işlemde yok..
    Konu g.aslan tarafından (19-12-2009 Saat 14:21 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı g.aslan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mesaj epey eski ama ben yeni gördüm..antalya merkezde schaublorenz servisiyim..
    elinizdeki ürün ile neta uyduların ve red line uydularının uzaktan kumanda sinyalleri çakıştığı için tv yede hükmediyor yapılacak çok fazla bir işlem yok ya gözün önünü kapatacaksınız yada televizyon veya receverlerin değişmesi gerekmektedir..
    ürün arızalı olmadığı için yapılacak bir işlemde yok..
    Arkadaş konuya cevap bulamayınca bu konuyu açtığını bile unutmuştur. 3 ay 4 günlük bir konu bu
    Konu Hikmet™ tarafından (19-12-2009 Saat 14:26 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 selam yardım edersen memnun olurum

selam kardeş r 306 ve r 306 a direnc degerlerini verirsen memnun olurum şema sını bulamadım nette teşekkür ederim şimdiden Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri