Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
48 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Panathinaikos Galatasaray maçı TNT'de

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tnt dogan grubunun kanalı cnnturkte dahil yayın yapacakalr
    değerli dostum eğer doğruysa cnn maç da şifreye girer tnt ye bişey diyemem inşaallaah millet rahat bir maç izler aziz mübarek günde saygılar sunarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

her iki kanallın yayın akışında maçı verecegine dail bir bilgi yok .....

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

CNN Türk Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ali Birand geçtiğimiz hafta, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi maçlarının CNN Türk’te naklen yayınlanacağının müjdesini vermişti...

Bugün CNN Türk’te yayınlanan Haber Toplantısı programında konuyla ilgili yeni bir açıklama yapan Mehmet Ali Birand, yaşanan bazı problemler nedeniyle bu yayının gerçekleştirilemeyeceğini açıkladı..

Birand şöyle konuştu: Bugün haber toplantısına bir açıklamayla başlayalım. Çünkü Fenerbahçe, Galatasaray maçlarının nerede yayınlanacağı ile ilgili epey bir kargaşa oldu. Çok açık söylemek gerekirse bu kadar kargaşa olmasının nedenlerinden biri de benim…

Yönetimin kararlaştırdığı CNN Türk’ün önümüzdeki 5–6 maçı D-Smart’la taşımasıydı. Böyle bir karar verilmişti. Fakat karar verildikten hemen sonra Digitürk’le, D-Smart’la öylesine problemler çıktı ki karar değişti.

Ben hata ettim çok erken açıkladım. Çünkü çok heyecanlıydım. Beni suçlayabilirsiniz ama CNN Türk şimdiki halde bu Perşembe günkü maçı yayınlamayacak, bundan 1 ay sonraki maçlarda değişebilir.

Galatasaray maçını TNT ile D-Smart birlikte yayınlayacaklar. Fenerbahçe maçını sadece D-Smart yayınlayacak. Gelecek ayki maçta ise Allah kerim ne olur bilinmez.. Sizlerden özür dilerim, hepinizi çok heyecanlandırdım biliyorum ama ben de çok heyecanlanmıştım..

hurriyet

nası kafa buluyolar bizle ya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizde tnt den bakarız madem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne güzel işte tnt yayınlayacakmış... güzel haber

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaşlar az önce reklam geçti tnt yayınlıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

UEFA MAÇI: GALATASARAY-PANATHINAIKOS UEFA Avrupa Liginde perde açılıyor, Galatasaray ilk maçında Panathinaikos deplasmanına çıkıyor. Arda’lı, Keita’lı, Elano’lı, Baros’lu Galatasaray Avrupa’da zafere koşuyor. Panathinaikos – Galatasaray maçı canlı yayınla şifresiz olarak TNT ekranlarında.diye yayın akışında yer vermiş."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    UEFA MAÇI: GALATASARAY-PANATHINAIKOS UEFA Avrupa Liginde perde açılıyor, Galatasaray ilk maçında Panathinaikos deplasmanına çıkıyor. Arda’lı, Keita’lı, Elano’lı, Baros’lu Galatasaray Avrupa’da zafere koşuyor. Panathinaikos – Galatasaray maçı canlı yayınla şifresiz olarak TNT ekranlarında.diye yayın akışında yer vermiş."
    kendi sitesinede koymuş saten şifresiz olduğunu 47xfenerli..teşekkürlewr.

http://www.tnttv.com.tr/index.php?section=schedule&dt=1253199279
    Konu hüseyin tarafından (16-09-2009 Saat 21:27 ) değiştirilmiştir.
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yuppiiiiiiii

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri