Beyler bizde suan Digitürk var ama en son kanal sayısı 778 diyo 999 yok doğal olarak TNT de yok nasıl yapıcam yardımcı olursanız sevinirim arkada$lar.Bu maç kaçmaz yardım lütfen![]()
Beyler bizde suan Digitürk var ama en son kanal sayısı 778 diyo 999 yok doğal olarak TNT de yok nasıl yapıcam yardımcı olursanız sevinirim arkada$lar.Bu maç kaçmaz yardım lütfen![]()
malesef manuel kanal giremiyorum ..öyle bi özelliği yok yeni almama rağmen son kanal 778 .. :S otomatik kanal taraması yapıyorum Cnn vs hepsi çıkıyor ama TNT yok :S
ben digiturk uyesiyim tnt bendede yok nasıl iş anlamadım servisi aradım tnt yok diyorlar??
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
dikattenizden kaçmış fxtede böyle oldu 1 temmuzda kanal yayına başladı ama kutularda 2 hafta sonra izlenmeye başlandı tntde ay sonunda gelir şuanda bazı üyelerde kanal 54 yayında ayrıca tnt kısa süre sonra şifresiz yayını kesecek karasal vericilerini ntvspora devredip sadece şifreli yayına geçecekmiş zaten dtde aile paketinden izlenebilecekmiş 999 kim uydurdu merak ediyorum
Konu ZUPPE tarafından (18-09-2009 Saat 18:53 ) değiştirilmiştir.
Uydurma falan değil arkadaşım bende hem digiturk hem d-smart var.Dün digitürkte 1.kanaldan aşağı indiğimde eskiden digiturk info olan kanalın tnt olduğunu farkettim.O yüzden tüm üyelere bilgi paylaşımında bulunmak istedim.Zaten dün akşam maç saatinde şifreye geçtiği için maç izlenememiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri