REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
34 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: TNT DigiTürk'de Yayına Başladı-11554 H 27500

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cilginizmirli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tüm digitürk üyeleri kanal 999 da tnt kanalını seyredebilirler.bu sabah saat 10.30 dan beri bu kanal numarasından yayına başladılar.herkese iyi seyirler hayırlı olsun.panathınakos-galatasaray maçı bu akşam saat 20.00 de naklen tnt de.
    :45::45:
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Beyler bizde suan Digitürk var ama en son kanal sayısı 778 diyo 999 yok doğal olarak TNT de yok nasıl yapıcam yardımcı olursanız sevinirim arkada$lar.Bu maç kaçmaz yardım lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Beyler bizde suan Digitürk var ama en son kanal sayısı 778 diyo 999 yok doğal olarak TNT de yok nasıl yapıcam yardımcı olursanız sevinirim arkada$lar.Bu maç kaçmaz yardım lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uaykut1905 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    DT Cihaza manuel girince cıkması lazım siz frekansı girince taratınca cıkması lazım
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

malesef manuel kanal giremiyorum ..öyle bi özelliği yok yeni almama rağmen son kanal 778 .. :S otomatik kanal taraması yapıyorum Cnn vs hepsi çıkıyor ama TNT yok :S

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben digiturk uyesiyim tnt bendede yok nasıl iş anlamadım servisi aradım tnt yok diyorlar??
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    DT Cihaza manuel girince cıkması lazım siz frekansı girince taratınca cıkması lazım
    dt 2yıldır resmi kutularına yüklediği bir yazılımla şifresiz bile hiçbir kanal çıkmıyor...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben digiturk uyesiyim tnt bendede yok nasıl iş anlamadım servisi aradım tnt yok diyorlar??
    dikattenizden kaçmış fxtede böyle oldu 1 temmuzda kanal yayına başladı ama kutularda 2 hafta sonra izlenmeye başlandı tntde ay sonunda gelir şuanda bazı üyelerde kanal 54 yayında ayrıca tnt kısa süre sonra şifresiz yayını kesecek karasal vericilerini ntvspora devredip sadece şifreli yayına geçecekmiş zaten dtde aile paketinden izlenebilecekmiş 999 kim uydurdu merak ediyorum
    Konu ZUPPE tarafından (18-09-2009 Saat 18:53 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Uydurma falan değil arkadaşım bende hem digiturk hem d-smart var.Dün digitürkte 1.kanaldan aşağı indiğimde eskiden digiturk info olan kanalın tnt olduğunu farkettim.O yüzden tüm üyelere bilgi paylaşımında bulunmak istedim.Zaten dün akşam maç saatinde şifreye geçtiği için maç izlenememiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cilginizmirli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Uydurma falan değil arkadaşım bende hem digiturk hem d-smart var.Dün digitürkte 1.kanaldan aşağı indiğimde eskiden digiturk info olan kanalın tnt olduğunu farkettim.O yüzden tüm üyelere bilgi paylaşımında bulunmak istedim.Zaten dün akşam maç saatinde şifreye geçtiği için maç izlenememiştir.
    hayır dtde tnt biss uyumlu olarak yayınlanıyor maç saatinde kesinti olmadı

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri