Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
34 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: TNT DigiTürk'de Yayına Başladı-11554 H 27500

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cilginizmirli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Uydurma falan değil arkadaşım bende hem digiturk hem d-smart var.Dün digitürkte 1.kanaldan aşağı indiğimde eskiden digiturk info olan kanalın tnt olduğunu farkettim.O yüzden tüm üyelere bilgi paylaşımında bulunmak istedim.Zaten dün akşam maç saatinde şifreye geçtiği için maç izlenememiştir.
    kullandığın kutu modeli nedir zaten mantıken ok kanala konmaz 54 kanaldan bazı uyelerde çıkıyor diğerlerine sonra gelicek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

normal yayınlara şifre koydular

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar kullandığım cihaz 9.90 lık üyelikle alındı.Vestelin cihazı.DCR yazan.Ancak dün baktım 999.kanaldaki tnt kanalını kaldırmışlar.54.kanalda kanal biz vardı.O kanalı da kaldırmışlar.Tahminimce tnt kanalını çok yakında bu kanal numarasına alacaklar.Ama henüz diğer arkadaşların söylediği gibi bu 54.kanalda henüz bir faaliyet yok.Herkese iyi bayramlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yani normalde dt deki tnt maç şifrelense bile açıyomu

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sercan188 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yani normalde dt deki tnt maç şifrelense bile açıyomu
    evet tüm kanallarda trt1-3 star şifreleselerde dt uyelerıne yayın açık

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cilginizmirli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar kullandığım cihaz 9.90 lık üyelikle alındı.Vestelin cihazı.DCR yazan.Ancak dün baktım 999.kanaldaki tnt kanalını kaldırmışlar.54.kanalda kanal biz vardı.O kanalı da kaldırmışlar.Tahminimce tnt kanalını çok yakında bu kanal numarasına alacaklar.Ama henüz diğer arkadaşların söylediği gibi bu 54.kanalda henüz bir faaliyet yok.Herkese iyi bayramlar.
    tnt yayını kesidi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nasıl kesildi dt de olmıcakmı artık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu konu hakkında fazla bilgi sahibi değilim ancak 54.kanal boş.Benim ki sadece bir tahmin 54.kanala çok yakın bir zamanda geçip yayınlarına devam edebilirler.Bakalım zaman neyi gösterecek.Bekleyelim ve görelim.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sercan188 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nasıl kesildi dt de olmıcakmı artık
    bilinmiyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ekliceklerse eklesinler yeter artik, haftaya yine mac cikiyor o kahrolasi kanalda

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri