slm arkadaþlar süper ligin seneye hangi platformda olacaðý hakkýnda fikri olan varmý.benim ocak ayýnda ligtv ile olan sözleþmem sona eriyor acaba yenilesem mi yada beklemelimiyim malum ihale olcak,teþekürler...:49:
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
slm arkadaþlar süper ligin seneye hangi platformda olacaðý hakkýnda fikri olan varmý.benim ocak ayýnda ligtv ile olan sözleþmem sona eriyor acaba yenilesem mi yada beklemelimiyim malum ihale olcak,teþekürler...:49:
digiturkte kalsýn bu dsmart falan alýrsa aylýk 100 tl yapar d smart abonelerine yapýlanlarý biliyoruz az cok
Al birini vur ötekine.
evet vur vatandaþýn sýrtýna mantýgý
digitürk alacak bence inþ.alýr d-smart alýrsa yandýk demektir b i paket daha açar kazýklar devam eder
benim fikrim ise alma ihtimalleri yüksek olan trt -telekom alacak .d-smart kesinlikle alamaz çünkü adamlar süperlig ihalesine girmeyi düþünmüyor kesinlikle dsmartý saymayýn ihale için
ihaleyi trt nin alma ihtimali var arkadaþlar..inþ. trt alýr ama ücretli olur mu bilmiyorum..
trt olsa iyi olur
digiturkün saglam yýlardýr kullandýgý ve devamlý geliþtirdiði bir altyapýsý var çok saglam bir spiker kadrosu varbence eski yerinde kalsýn
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
Ýþte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri