Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Beyler bizde suan Digitürk var ama en son kanal sayýsý 778 diyo 999 yok doðal olarak TNT de yok nasýl yapýcam yardýmcý olursanýz sevinirim arkada$lar.Bu maç kaçmaz yardým lütfen![]()
Beyler bizde suan Digitürk var ama en son kanal sayýsý 778 diyo 999 yok doðal olarak TNT de yok nasýl yapýcam yardýmcý olursanýz sevinirim arkada$lar.Bu maç kaçmaz yardým lütfen![]()
malesef manuel kanal giremiyorum ..öyle bi özelliði yok yeni almama raðmen son kanal 778 .. :S otomatik kanal taramasý yapýyorum Cnn vs hepsi çýkýyor ama TNT yok :S
ben digiturk uyesiyim tnt bendede yok nasýl iþ anlamadým servisi aradým tnt yok diyorlar??
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
Ýþte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
dikattenizden kaçmýþ fxtede böyle oldu 1 temmuzda kanal yayýna baþladý ama kutularda 2 hafta sonra izlenmeye baþlandý tntde ay sonunda gelir þuanda bazý üyelerde kanal 54 yayýnda ayrýca tnt kýsa süre sonra þifresiz yayýný kesecek karasal vericilerini ntvspora devredip sadece þifreli yayýna geçecekmiþ zaten dtde aile paketinden izlenebilecekmiþ 999 kim uydurdu merak ediyorum
Konu ZUPPE tarafýndan (18-09-2009 Saat 19:53 ) deðiþtirilmiþtir.
Uydurma falan deðil arkadaþým bende hem digiturk hem d-smart var.Dün digitürkte 1.kanaldan aþaðý indiðimde eskiden digiturk info olan kanalýn tnt olduðunu farkettim.O yüzden tüm üyelere bilgi paylaþýmýnda bulunmak istedim.Zaten dün akþam maç saatinde þifreye geçtiði için maç izlenememiþtir.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri