Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon
34 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: TNT DigiTürk'de Yayýna Baþladý-11554 H 27500

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý cilginizmirli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    tüm digitürk üyeleri kanal 999 da tnt kanalýný seyredebilirler.bu sabah saat 10.30 dan beri bu kanal numarasýndan yayýna baþladýlar.herkese iyi seyirler hayýrlý olsun.panathýnakos-galatasaray maçý bu akþam saat 20.00 de naklen tnt de.
    :45::45:
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Beyler bizde suan Digitürk var ama en son kanal sayýsý 778 diyo 999 yok doðal olarak TNT de yok nasýl yapýcam yardýmcý olursanýz sevinirim arkada$lar.Bu maç kaçmaz yardým lütfen

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Beyler bizde suan Digitürk var ama en son kanal sayýsý 778 diyo 999 yok doðal olarak TNT de yok nasýl yapýcam yardýmcý olursanýz sevinirim arkada$lar.Bu maç kaçmaz yardým lütfen

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý uaykut1905 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    DT Cihaza manuel girince cýkmasý lazým siz frekansý girince taratýnca cýkmasý lazým
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

malesef manuel kanal giremiyorum ..öyle bi özelliði yok yeni almama raðmen son kanal 778 .. :S otomatik kanal taramasý yapýyorum Cnn vs hepsi çýkýyor ama TNT yok :S

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben digiturk uyesiyim tnt bendede yok nasýl iþ anlamadým servisi aradým tnt yok diyorlar??
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    DT Cihaza manuel girince cýkmasý lazým siz frekansý girince taratýnca cýkmasý lazým
    dt 2yýldýr resmi kutularýna yüklediði bir yazýlýmla þifresiz bile hiçbir kanal çýkmýyor...

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ben digiturk uyesiyim tnt bendede yok nasýl iþ anlamadým servisi aradým tnt yok diyorlar??
    dikattenizden kaçmýþ fxtede böyle oldu 1 temmuzda kanal yayýna baþladý ama kutularda 2 hafta sonra izlenmeye baþlandý tntde ay sonunda gelir þuanda bazý üyelerde kanal 54 yayýnda ayrýca tnt kýsa süre sonra þifresiz yayýný kesecek karasal vericilerini ntvspora devredip sadece þifreli yayýna geçecekmiþ zaten dtde aile paketinden izlenebilecekmiþ 999 kim uydurdu merak ediyorum
    Konu ZUPPE tarafýndan (18-09-2009 Saat 19:53 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Uydurma falan deðil arkadaþým bende hem digiturk hem d-smart var.Dün digitürkte 1.kanaldan aþaðý indiðimde eskiden digiturk info olan kanalýn tnt olduðunu farkettim.O yüzden tüm üyelere bilgi paylaþýmýnda bulunmak istedim.Zaten dün akþam maç saatinde þifreye geçtiði için maç izlenememiþtir.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý cilginizmirli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Uydurma falan deðil arkadaþým bende hem digiturk hem d-smart var.Dün digitürkte 1.kanaldan aþaðý indiðimde eskiden digiturk info olan kanalýn tnt olduðunu farkettim.O yüzden tüm üyelere bilgi paylaþýmýnda bulunmak istedim.Zaten dün akþam maç saatinde þifreye geçtiði için maç izlenememiþtir.
    hayýr dtde tnt biss uyumlu olarak yayýnlanýyor maç saatinde kesinti olmadý

Sayfa 2/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri