Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
19 sonuçtan 11 ile 19 arası

Konu: Abdullah Öcalan'ın devlete günlük maliyeti

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Günlük maliyeti şimdilik 125 bin tl
    İmralıya en son yapılan Kütüphaneli el becerisi atölyeli bina kaça maloldu acaba ?
    apoş yanlız kalmasın diye yanına konulacak can yoldaşlarınıda hesaba katarsak masrafta bayagı bir yükselmede olacak
    hatta
    en son olarak sinirlerinin yatışması için yurt dışındaki karısı kesire öcalan hatunzade ile barıştırılıp bir araya getirilmesi ,çöpçatanlık açılımı falanda birileri tarafından teklif edildi yoklaması çekildi
    ee şimdi erkek adam ondanda mahrum bırakmamak lazım
    valla ne diyelim on dönüm bostan yan gel yat osman
    Haram, zehir zıkkım olsun
    Konu hogan01 tarafından (16-09-2009 Saat 18:00 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu apoşun canı sıkılmasın dıye kım bılır ılerıde daha ne gıbı falıyetlerde bulunurlar

Ben cok merak edıyorum bu kararları alıp uygulayan ınsanlarda bıraz olsun utanma yokmu ya bıraz olsun muslumanlık yokmu acaba
    bu bebek katılını nasıl rahat ettırmek ıcın ugrasırlar ben bunu anlayamıyorum
    Ne tuhaf bı ülkede yasıyoruz biz böyle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hafta sonları yanına 2şer tanede karı versinler.
    neden böle bişi yapmamışlar anlayamadım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hafta sonları yanına 2şer tanede karı versinler.
    neden böle bişi yapmamışlar anlayamadım..

nerden biliyosun kı vermedıklerını
    sonucta bu adamın ıhtıyacları var ve bunlar ne ıhtıyacı olursa karsılamak ıcın
    köpek oluyolar.
    böyle bırseyı neden yapmasınlar ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayret ediyorum hakikaten Fatih Terimle o köpeği nasıl aynı kefeye koyuyorsunuz hayret zannederim düşünmeden konuşuyorsunuz.Fatih Terimin'in Türk futbolu adına yaptıklarını nasıl yok sayarsınız.Heleki apo denen köpeğin yaptıklarının yanında.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bana göre bölücülük yalnız adam öldürmek değil herkesin parasını yiyenler bölücülük ten daha kötüdür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar sizlerde vatan haini oluverin gari. Nasıl olsa devlet krallar gibi bakıyor. Olursanızda babalar gibisinden olun; yoksa dandikos bir hain olursanız okkanın altına gittiğinizin resmidir valla. Hatta yurt dışına kaçsanız bile mv. emekli aylığınız her ay başı aksatılmadan hesabınza yatar. Hiç önemli değil. Nasıl olsa bu memlekette hiç kimseye asla hesap sormayan ve vur patlasın, çal oynasın havalarında tren seyreden bir millet var. Birde o çakal sürüsünün İmralıdaki başına hakaretamiz sıfatlar kullanmayın. Sayın diyeceksiniz. Sonra adaletle başınız derde girebilir!!!
    Hey Allahım ne günlere kaldık? Sen bizlere akıl, fikir ihsan eyle ve akıl sağlığımızı koru. Oynatmaya az kaldı. Sahi milletçe aklımızı oynattıkta haberimiz mi yok?
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

öcü bakın ne demiş;
    son günlerdeki çeşitli çevrelerin(kimleri kastettiğini siz tahmin edin gari)bana göstermiş oldukları itibarı göstereceklerini bilseydim.bunca sene dağlarda kalmazdım.yazık etmişim kendime.......

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı swerrt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Abdullah Öcalan'ın devlete bir günlük maliyetini duyunca dudaklarınız uçuklayacak...

Kürt açılımı gündeme geldi geleli gözler İmralı'ya çevrilmiş durumda. Öcalan'ın avukatlarıyla yaptığı görüşmelerin ertesinde yapacakları açıklama merakla bekleniyor. Peki İmralı'daki Öcalan'ın Türkiye maliyetini biliyor musunuz? Abdullah Öcalan'ın devlete bir günlük maliyetini duyunca dudaklarınız uçuklayacak. Bugün gazetesinden Adem Yavuz ARSLAN yazdı..

İMRALI SIRLAR ADASI
    Millet olarak 'vur deyince öldürmeyi severiz.' 'Öcalan ve Yol Haritası'nda da aynısı oldu. Yatıyoruz kalkıyoruz Öcalan. Hatta kahvaltısındaki reçel kavanozları bile manşet oldu. 'Devlete teslim edilen yol haritasının ne olduğuna' geçmeden hatırlatalım. İmralı bir sırlar adasıdır. Bu haliyle de her şeyiyle şüphelidir. Kimle ne görüşmüştür, ne olmuştur, her türlü spekülasyona açık bir yapı var.

ÖCALAN'IN GÜNLÜK MALİYETİ
    Daha önce yazdık; kısaca özetleyelim: İmralı'da Öcalan tek başına kalıyor. Etrafı tamamen çevrili ve 165 kamera ile korunuyor. Avukat görüşmeleri dahil her anı kayıt altında. 250'si subay 1000'e yakın askeri personel var. Ada denizden de abluka altında. 15 günde bir sağlık kontrolü yapılıyor. Ortalama bir hesapla devlete günlük maliyeti 125 bin TL. 5 ayrı kurum adada görevli fakat bu durum adanın 'sırlar adası' olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

şu şerefsizin adını foruma yazıp forumu kirletmeyin

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri