REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Abdullah Öcalan'ın devlete günlük maliyeti

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Abdullah Öcalan'ın devlete günlük maliyeti

Abdullah Öcalan'ın devlete bir günlük maliyetini duyunca dudaklarınız uçuklayacak...

Kürt açılımı gündeme geldi geleli gözler İmralı'ya çevrilmiş durumda. Öcalan'ın avukatlarıyla yaptığı görüşmelerin ertesinde yapacakları açıklama merakla bekleniyor. Peki İmralı'daki Öcalan'ın Türkiye maliyetini biliyor musunuz? Abdullah Öcalan'ın devlete bir günlük maliyetini duyunca dudaklarınız uçuklayacak. Bugün gazetesinden Adem Yavuz ARSLAN yazdı..

İMRALI SIRLAR ADASI
    Millet olarak 'vur deyince öldürmeyi severiz.' 'Öcalan ve Yol Haritası'nda da aynısı oldu. Yatıyoruz kalkıyoruz Öcalan. Hatta kahvaltısındaki reçel kavanozları bile manşet oldu. 'Devlete teslim edilen yol haritasının ne olduğuna' geçmeden hatırlatalım. İmralı bir sırlar adasıdır. Bu haliyle de her şeyiyle şüphelidir. Kimle ne görüşmüştür, ne olmuştur, her türlü spekülasyona açık bir yapı var.

ÖCALAN'IN GÜNLÜK MALİYETİ
    Daha önce yazdık; kısaca özetleyelim: İmralı'da Öcalan tek başına kalıyor. Etrafı tamamen çevrili ve 165 kamera ile korunuyor. Avukat görüşmeleri dahil her anı kayıt altında. 250'si subay 1000'e yakın askeri personel var. Ada denizden de abluka altında. 15 günde bir sağlık kontrolü yapılıyor. Ortalama bir hesapla devlete günlük maliyeti 125 bin TL. 5 ayrı kurum adada görevli fakat bu durum adanın 'sırlar adası' olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fatih terimin aldığı paraya laf söyleyenler buna ne diycek çok merak ediyorumm bu şerefsize dağda böyle bakmazlar ....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı three_20 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    fatih terimin aldığı paraya laf söyleyenler buna ne diycek çok merak ediyorumm bu şerefsize dağda böyle bakmazlar ....

şimdi açılımda yapılacak değeride masrafıda artar malum her ne kadar inkar etselerde bu itin fikirleri uşakları ile medyaya bildiriliyor demekki memleketimde
    insan yerine koyulmak için vatan haini olmak neyse sinirlenmeyeceğim ona harcanan her kuruş para haram zıkkım olsun ateş ten bir top kim tutarsa elini yakıyor bana bıraksalar 1 sn tutmam o iti şehit analarının önüne atardım birde kalkmışlar askeri ücretin beşyüz kusur olduğu yerde o ite günlük bir işçinin aylığının kaç kat fazlası masraf ediyorlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı three_20 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Ya hala nasıl savunabılıyorsunuz anlayamıyorum ya

Fatih terim denılen o adamın aldıgı para
    Sence hakkıyla alınmış bı paramı ya
    bu memlekette kım o kadar parayı hak edıyo ???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı swerrt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Ya hala nasıl savunabılıyorsunuz anlayamıyorum ya

Fatih terim denılen o adamın aldıgı para
    Sence hakkıyla alınmış bı paramı ya
    bu memlekette kım o kadar parayı hak edıyo ???
    helal olsun hepinize fatih terimi bölücü başını bir tutuyosunuz ...

bn fatih terimi neden savunuyorum yaptıkları için savunuyorum herkes herzaman doğru olanı yapamaz tmm belki bi turnuva kaçırıcaz ama o adamın emekleri başlattığı projeler misyonları hiçe sayamayız...
    türk futbolu çağ atladıysa fatih terim sayesindedir bn fenerbahceliyim ama objektif bakınca ona yapılan çok büyük bi haksızlık gerci bu türk halkı 2 defa şampiyonlar ligi kazanmış del bosque ve avrupa şampiyon olmuş aragonese teknik direktör değil yaftasını yapıştırmış bi milletiz normal bu söylemler yadırgamıyorum...
    ama kimse futbolculara suç bulmuyo hep suçlar teknik adamlardadır 3 direğine arasına topu vuramayan bi futbolcunun diyetini teknik direktör ödüyo madam gidemiyoruz dünya kupasına suç sadece fatih terim diiil bütün futbolcularnda gönderiyolarsa hepsini göndersnler bnm hakkaniyetim budur ..

fatih terim bnm gözümde başarılıdır kalmalıdır bu sözlerde beni bağlar bnden elbet inandıklarımı savunacam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ikiside bu ülkenin başının belası...satsan satamıyorsun atsan atamassın...biri bellibir kesim kürtler diğeri türkler sayesinde stajer trafikpolisvari hareketlerle yangelosman vaziyetlerinde...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne besliyonuz asın gitsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu paranın içinde benim verdiğim vergide vardır herhalde...
    kendi hesabıma haram ediyorum...
    fatih terimin aldığı paradada benim vergim varsa onada zamanında haram etmiştim şimdi de ediyorum....500-550 tl asgari ücret olan bir ülkede 125000 tl aylık helal midir?
    hemde kimin parası?
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ..500-550 tl asgari ücret olan bir ülkede 125000 tl aylık helal midir?
    Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hemde kimin parası?
    selametle...

osmann ustam aylık değil apoya giden o para GÜNLÜK

YAZIKLAR OLSUN ..basiretsiz yöneticilere ..o kadar askerin polisin canını riske atıp gitti yakalattılar bu pisliği..acaba neden?? cezaevinde besleyip doyurmak için mi yakalattılar!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    osmann ustam aylık değil apoya giden o para GÜNLÜK

YAZIKLAR OLSUN ..basiretsiz yöneticilere ..o kadar askerin polisin canını riske atıp gitti yakalattılar bu pisliği..acaba neden?? cezaevinde besleyip doyurmak için mi yakalattılar!!!
    olurmu umuter ustam cezaevinde besleyip doyuracaklar ondan sonrada açılım için değerli bilgilerine danışacaklar utanmasalar çıkarıp yetkide verecekler o yediği muzlar bir tarafından çıksın inşallah o şerefsiz itin gariban vatandaş muzu pazarda görüp çoluk çocuğuna alamıyor diye kahrolurken vatan haini bebek katili şerefsizi muzlarla besliyorlar senin benim paramla hem vatan haini olacaksın hem benim askerimi öldürüp anaları çocukları ağlatacaksın ondan sonra sana kütüphane yapacaklar balla muzla besleyecekler istediğin yere bilgi gönderip bilgi alacaksın vay be bu nasıl bir suçturki bu şerefsize bu kadar mükafat veriliyor neymiş insan haklarıymış benim ölen o gencecik askerimin ana kuzularının hiçmi yaşama hakkı yoktu tek amacı bu vatanı korumak olan gençlerimiz şehit olurken a.i.h neredeydi ama öyle bir hale geldikki coniller bunun üstüne birde açılım diye tutturdular ee coniler derde yapılmazmı bak harıl harıl çalışmalara başlandı adamlar afedersiniz sıçma deseler bunlar neredeyse büyük abdestlerini bile yapmayacaklar (ben ezelden beridir hür yaşadım hür yaşarım hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım)sendende özür dileriz m.akif ersoy ve bu vatanı kanı canı pahasına koruyanlar nur içinde yatın makamınız cennet olsun biz bu dünyada soramasakta inanıyorumki sizler öbür dünyada bunlara sebep olanlardan hesap soracaksınız!

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri