Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
45 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Alfabeye ilave geliyor: Q, W, X

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biz TÜRKlerden başka herkez hak arıyor ne güzel ama vergiyi ödeyen dürst vatanını bilen bizlere varsa yoksa sopa ceza umursamazlık faşistlikle suçlanmak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nereden nereye çocuklarımızın adını nufusta X veya W ile başladığı zaman fırtınalar kopardı.neyse bilen biliyor bilmeyenlere ne anlatsan boş!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu yazılanlar gerceklesecek olursa iste Türkiye o zaman karısır , sanırım bizleri kötü günler bekliyor..Allah sonumuzu hayır etsin!..
    heç bir halt olmaz çakır beni çok iyi tanıdığını düşünüyorum fikirlerimide biliyorsun ben nasıl düşünüyorsan bu vatanda yaşayan kürtlerin % olarak 90 ın üzerinde benim gibi düşünür her kesinde istisnalar vardır oda hiç bir zaman kuralları bozmaz bozamaz.ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BRINDAR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    haklısın. dilimizin kaybolmaması için içimize giren ingilizceyide çıkarmamız gerek. mesela three olan adını değiştirmeyle başlayabilirsin.
    ismim doluydu kayıt olurken kaldı ki ben dilimizle oynamıyorum
    böyle ufak oyunları bırak ben yeri gelince savunurum dilimi hemde senden çok o bi lakapdır başkasına bakmadan önce sen kendine baksan neden yaralı yazmıyoda brindar yazıyo ?

bencede haklısın demogojisi yapıp kendine bakmadan başkasına cemkirmek hic doğru değil
    burda söz konusu kürtçeyle dilimizin harmanlanmamasına karşı bi konu sanada tavsiyem herşeyden önce kendi kullanıcı adına bakman

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı three_20 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ismim doluydu kayıt olurken kaldı ki ben dilimizle oynamıyorum
    böyle ufak oyunları bırak ben yeri gelince savunurum dilimi hemde senden çok o bi lakapdır başkasına bakmadan önce sen kendine baksan neden yaralı yazmıyoda brindar yazıyo ?

bencede haklısın demogojisi yapıp kendine bakmadan başkasına cemkirmek hic doğru değil
    burda söz konusu kürtçeyle dilimizin harmanlanmamasına karşı bi konu sanada tavsiyem herşeyden önce kendi kullanıcı adına bakman

yabancı adı olan ben değilim sensin. benim vurgulamak istediğim zaten belli. hem konuşarak hem yazışarak birçok kişi bu harfleri kullanıyor. bende alfabeye konulması taraftarı değilim. hatta yok tabela mabela bunlar olacak iş değil.

kütçeye tavır konuluyor. ona konduğu kadar bu ülkede ingilizce fransa vb. dillerede karşıda konulsun. benim anlatmak istediğim bu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya şuna bakın arbayla giderken kürtçe levhaları görmek ilginç olur..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kürtçe levha buldugun zaman hemen indirecen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yabancı ülkeler amaçlarına ağır ağır yaklaşıyorlar.''silah kullanmadan''

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türkçe giderse Türkiye gider bu kadar basit..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kolay degil bence bunu yapmaları halkı kızdırırlarsa kimse durduramaz bizi ve iç savaş çıkarakta diger ülkeleri güldürürüzz zaten onu istiyolar oda olcak yakında biz birbirimizi yicez adamlar kahkaha atcaklar..

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri