Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
45 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Alfabeye ilave geliyor: Q, W, X

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar uzun sözün kısası; bir parti bu toplumu yurttaşlıktan çıkarıp ümmet toplumuna dönüştürmeyi, diğer bir parti ise önceki partinin isteğine paralel amaçlarım doğrultusunda ne kazanım elde edersem kardır mantığıyla hareket ediyorlar. Hala bunu anlamadınız mı? Ümmet tolumlarına bir bakın Allahınızı severseniz. Hangisinde Türkiye Cumhuriyetindeki gibi özgürlük var? Kimse bana bu yazdıklarımın kendi hayal dünyamda geliştirdiğim vaka olarak değerlendirmesin. Henüz unutmadık 2003 ve 2007 seçim propagandalarını. Neydi mahallelerde yapılan propaganda "Ya diline oy ver, ya da dinine" Bu proagandayı yapanların , gelip burda demokratlık dersi vermelerine milletin karnı tok. Demokratlık başka bir tartışma konusu olduğu için burda detaylara girmeyim. Her konuda olduğu gibi bu konuda da iki yüzlülük diz boyu.
    Arkadaşar hiç boşuna bunlara soru sormayın. Çünkü kendileride cevaplarını bilmiyorlar! Bunlara ezberletilen bir metin var. Onun dışına çıkamazlar. Deneyin görün. Hemen konuyu olmadık bir mevuzya çekiverirler dikkat etmezseniz.
    Konu emmi tarafından (20-09-2009 Saat 06:40 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar uzun sözün kısası; bir parti bu toplumu yurttaşlıktan çıkarıp ümmet toplumuna dönüştürmeyi, diğer bir parti ise önceki partinin isteğine paralel amaçlarım doğrultusunda ne kazanım elde edersem kardır mantığıyla hareket ediyorlar. Hala bunu anlamadınız mı? Ümmet tolumlarına bir bakın Allahınızı severseniz. Hangisinde Türkiye Cumhuriyetindeki gibi özgürlük var? Kimse bana bu yazdıklarımın kendi hayal dünyamda geliştirdiğim vaka olarak değerlendirmesin. Henüz unutmadık 2003 ve 2007 seçim propagandalarını. Neydi mahallelerde yapılan propaganda "Ya diline oy ver, ya da dinine" Bu proagandayı yapanların , gelip burda demokratlık dersi vermelerine milletin karnı tok. Demokratlık başka bir tartışma konusu olduğu için burda detaylara girmeyim. Her konuda lduğu gibi bu konuda da iki yüzlülük diz boyu.
    Arkadaşar hiç boşuna bunlara soru sormayın. Çünkü kendileride cevaplarını bilmiyorlar! Bunlara ezberletilen bir metin var. Onun dışına çıkamazlar. Deneyin görün. Hemen konuyu olmadık bir mevzya çekiverirler dikkat etmezseniz.
    emmi beyy...yok aslında ne dediğini bi anasam...
    walla cevap verecem dee...
    senin iş biraz..."dam üstünde saksağan...vur beline kazmayı" olmuş...
    yok yok...."dam üstünde saksağan...kaz beline vurmayı"...
    cıkk öle de değildi...."sak üstünde damdağan...vur beline kazmayı"...
    şeyymiydi acaba...."dam üstünde saksağan...kaz beline vurmayı"...
    neydi bu yaa...
    haa..."dam üstünde saksağan...öter allah deyu deyuu"...
    ....
    insanlar hangi kavramlarla anlaşıyorsa öyle anlaşmalılar bence..eğer 29 harf az geliyosa...az geliyodur.....o kadar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    neydi bu yaa...
    ....
    insanlar hangi kavramlarla anlaşıyorsa öyle anlaşmalılar bence..eğer 29 harf az geliyosa...az geliyodur.....o kadar...

Hoopppp duurr orda bakim. Bu vatanın resmi dili TÜRKÇE ve harf sayısı 29. BU nu değiştirmeye kimsenin ne gücü nede bunu düşünmeye o küçük aciz beyinleri yetmez.

Siz 29 harfli Türkçe ile anlaşamıyorsanız o sizin problemınız biz gayet iyi anlaşıyoruz anlaşamayan gitsin okula öle dağa çıkıp kahbelik yapacağına okula gitsin öğrensin adam olsun.

He birde bakıom burda gayet iyi bir şekilde türkçe yazıon ve yazılnları gayet iyi anlıonkıi bazı şeyler işine gelmio. Dönme dolap gibi dönuon.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Yabancı Dilde yazmadım ki Anlayamıyorsun

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    neydi bu yaa...
    ....
    Okuma, yazma bilmiyorsan cevap vermek zorunda değilsin kardeş. Birde azıcık susmayı denesen hani diyorum. 29 harfle şimdiye kadar anlatılan dertler; ne zamandan beri anlatılamaz oldu?
    Konu emmi tarafından (20-09-2009 Saat 21:14 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neydi bu yaa...
    ....
    senin beyniden problem var o zaman anlamadıysan yada aaa neden anlamadın çünkü sen hep dam üstüyle ilgileniyosun ondan olabilir

brındar ve sen süper demogoji yapıyosunuz size cvp vermeye çalışırken ben utanıyorum...

emmi orda gayet acık net meranını belirtmiş ya işine gelmiyo anlamak ya da amacın proveke etmek

şunuda unutma dilimizde ülkemizde bize yetiyoda

bu ülkenin ekmeğini yeyip de yetmiyen nankörlör var ...

alfabe konusndada hiç şüphem yok kimse oynayamaz yasalarla korunmuş halde...
    Konu three_20 tarafından (20-09-2009 Saat 01:18 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kürt açılımına karşıyım böyle ayrımçılık olmaz türkiyede 70 millet var diğerlerinin hakkı ne olaçak yabançıların oyununa gelmeyelim. bizleri çanakkalede yenemediler.. böyle siyasi oyunlara gelmemek lazım hiç bir ülkede böyle açılım yoktur bizleri bölmeye çalışıyorlar. ama bölemeyecekler türkiye bütüntür ve bölünemez akıllarına yazsınlar. hayalda görmeyelim bizi de avrupa birliğine almazlar kendi birliğimizi kendimiz kurmamız lazım açilen türk birliği kurulması lazım....saygılarımla.......tüm islam aleminin ramazan bayramını kutlarım....allaha emanet olun.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şimdiki moda deyimde "üniter devlet içinde kalacakmışlar ama imralı canisinin yol haritasındaki istekleri yerine getirlmeliymiş". Olur efeem, emriniz baş göz üstüne. Başka bir arzunuz, dileğiniz devlet kurmak için?
    Arkadaşlar, bunların hepsi kandırmaca, laf ebeliğinden başka bir şey değil.
    Hollanda da Flamanlar zulüm ve işkence mi görüyorlar ki şimdi ayrılmanın eşiğindeler? Yoksa çok mu fakirler veya hangi "demıhratik hahlarını" kullanamıyorlar ki ayrılmaya karar veriyorlar. Böyle açılım zırvalıkları ikiliğin ayrımcılığın tohumlarıdır. Malesef bu tohumlarda yönetenler tarafından büyük bir gayretle ekilip büyütülüyor. Kürtçülüğü ekmek kapısı yapanlar, ekmeğinin aşının derdinde olan, vatanına milletine bağlı Kürt vatandaşlarımızıda rencide ediyorlar. Eğer milletçe aklımızı başımıza almazsak, bizleri çok zor günler bekliyor malesef.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunun açıklaması bile yapıldı.böyle birşey yok kulak bile asmayın

amaç dedikodularla sabır sınamak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o deel dee....internete girerken şu..."www"...olmasa iyi olcek...
    mazallah türklüğüm gider diye korkuyom...onu da geçtim,yasaya karşı gelmiş gibi de hissediyom kendimi....
    hani 29 harf kanusunda yasa var diyen...yasası hala yürürlükte olan foter giyen arkadaşlarım var ya...gene kızacaklar bana...29 harfe ihanet ediyon diye...
    offf ben niye bu "latin"... pardon "türk alfabesini yetersiz buluyom yaa...
    mesela ben..george Washington yazarım.....onlar george Vashington..
    ben fox tv...show tv yazarım......onlar fok tv...show tv yazarlar...
    ben suçluyum....olmayan harfleri aha şimdi bu siteye girerken bile kullandım..."www"..diye...
    ama bana kızan arkadaşlarım çok akıllı ve yasalara çok saygılı maşallah...hiç kullanmaz bu .."Q..X...W.." harflerini...ve hatta sokağa fotersiz de çıkmazlar...ee yasalara saygılıdır kendileri...şapkasız çıkmazlar abi..
    ama benn..................offf.....tanrım beni baştan yarat...
    bir şapkam bile yok...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Saksağan ötmüş gene. Yine işin laga lugasındasın değil mi? Bir sen akıllısın ya burda. Hiç kimse anlamaz değil mi? Senin bu yazdıklarıyın açılım, saçılımla bir alakası olmadığını! Laf ola, torba dola babından yazıp duruyorsun. Yazmaya devam kim tutar seni!
    Saygılar.

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri