Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/5 İlkİlk 12345
45 sonuçtan 41 ile 45 arası

Konu: Alfabeye ilave geliyor: Q, W, X

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pkk olduğu sürece kimse bişi beklemsin hep konuşulur böyle şeyler yıllardır pkk denildimi akla kürtler geliyor öyle algılanmış artık gönlümüzde değil ama öyle işte bence içlerinden bi kesimde çıkıp dtp vede pkk ya muhalefetlik yapıcak parti olur başka bişi olur hep pkk vede destekçilerin sesi çıkıyor buda sanki bütün kürtler böylemiş gibi algınıyor aslında öyle değil insan gibi insan adam gibi adam kürt kardeşlerimiz çok daha fazla bunlardan ama işte bazı şeyleri devletten beklememek lazım birileride çıkıp sesini yükseltip muhalefet etmeli pkk böyle biter ancak sonra yok harf yok o şubu havadan teyyare hepsi olur gider mantıklı düşünüldüğü zaman ingilizce fransızca konuşan veya tabela asan oldumu ses yok ama mesele kürtler olunca suç aaa bunlar ayrı devlet kurmak falan gibi algılanıyor 30 yıldan beri hep kötü kürtler çıktı sahneye dış güçlere uyan aslında kürt bile diyesim gelmiyor onlara çünki asıl kürtler asildir insan gibi insan adam gibi adamdır bence sahneye çıkmamılar artık astsolistler en son çıkar sahneye bu işi sizler bitirsiniz kardeşlerim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı edenur Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne oldu çetindeniz kürt olduğun için zorunamı gitti.

acaba DTP denilen mahlukların peşine takılıp sokakta öcalan ve PKK aleyhıne gösteri yapan kürtleri görünce hoşunamı gidio yada o yeşil ve sarı renkli ortasına kırmızı gül koydukları tabiri caizze bayrak dedikleri paçavralarla sokakta askere polise saldıran her haınlığı planlayanların maşaları olmak hoşunuzamı gidio. Kendini bilmez demişsin asıl kednini bilmezler belli PKK lı teroristlerle Askeri bir tutanları şakşaklayan lar ve onlara oy verenler.

Kürtler bu ithamları çok duyarlar çünkü kendilerini temize çıkarmak için hiç bişi yapmıolar ama askere devlet malına zarar vermek istedikleri zaman çoluk çocuk sokakta.

Bırakın bu siyaset laflarını ben gördüğümü bilirim ÖLE AKP CHP mış MHP ymiş hepsi hikaye. Bugun bile mersınde bir suru olay lar oldu sadece yakıp yıkmayı biliyorlar.
    Bakıyorumda lafımı hemen alındın ben senin alınacağını bilerekden o notu sana yazmıştım yaw sen bir pkk dan gidiyorsun bir kürten gidiyorsun ya sende akıll yok yada Yüce Yaradan akıl dağıtırken sen orda yoktun askerlikden bahsediyorsun da o askerlik mertebesinde sadece senin soyundan gelenmi görevini yapıyorda alınıyorsun sen bu ucuz modası geçmiş artık beyinle gidersen açılımda ne nasibini alırsın nede ülkenin açılımından anlarsın

Gerçi ne demek istediğimi yinede anlamamışsında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar, bu ülkede şimdiye kimsenin birbiriyle bir alıp vereceği olmamıştır. Hele, hele işinin aşının derdinde olan Kürt vatandaşlarımızla asla. Ne zaman ki kürtçülüğü ekmek kapısı yapanlar ve onların kopyaları açılım saçılım diye ortaya atıldılar, bizlerde, tüm milletimiz adına, artık yeter deyip öz savunmaya geçtik. Çok daha ağır laf varda burda kullanmak istemiyorum; herkes bal gibi biliyor ki Türkiyenin diğer bölgelerinde durum farklı değil. Coğrafi konumlar hariç. O bölgelerin yapısını çok iyi bilen birisi olarak pekte farkımız yok "demogıratih hahlar" açısından. Yoksuluksa her tarafta diz boyu.
    Oraların yoksulluğundan söz edenler birazda şu iç edilen teşviklerden söz etseniz ya! Yani devleti dört sığırla kandıran ve aldığı besicilik teşvikleriyle sahillerde otel alanlardan niye söz etmezsiniz hiç? Demokratik haklar diye yeri göğü inletenler ve onlardan oy kapmayı marifet sayan siyaset erbabı; o bölgelerdeki ağalığı, şıhlığı kaldırmak gibi bir planınız var mı? Hem o ve diğer bölgelerdeki milletin kanını iliğini sömüren bu asalaklarla bir olacaksınız; ondan sonrada sizlerin deyimiyle "demıhratik açılım" diye milletin gözünü boyamaya çalışacaksınız. Beni yine deli deli konuşturdunuz; sıkıyorsa bir taraflarınız o sözünü ettiğiniz bir AB ülkelerinin birinde alfabe değiştirmeyi gündeme alıpta tartışın bakalım neler oluyor! Dediğim gibi sıkıyorsa bu "demohrattihliğinizi" birde o ülkelerde yapın. Hani oralar çok demokratik ya! O ülkelerin pışpışlamasıyla burda böyle şark bülbülleri gibi ötüyorsnuz ya! Yeter ulan burda sizlere bu kadar hoşgörü gösterildiyse o kadarda ucuz değil. O partiden olursun, bu partiden olursun. Hiç önemli değil. Ancak bin yıldır birlikte yaşayan insanları böyle kelime oynlarıyla birbirinden koparmaya çalışan planların temsilcilerine artık dur diyoruz. Laf ebeliği bitti, kral çıplak artık. Yönetenler bile içeriğini bilmedikleri bir planı uygulamaya çalışıyorlar. (Belki bu ABD gezisinde içini doldururlar sanırım). Maşallah onların yeminli tercümanları, Türkiyenin bütün sorunları bitmiş, bir Kürt derdimiz kalmış gibi sahiplerinin seslerini dillendiriyorlar. Peki Türklerin ALFABE si nolacak uyanıklar? Bu işler öyle noktalı laf cambazlığına benzemez. Herkes aklını başına alacak. Yok öyle yağma. Siz aklı evveller için, Türkiyede tüm demokratik haklar tamam ama, bir Kürtlerin demokratik hakları kaldı öyle mi utanmaz arlanmaz AB ve ABD emir kulları? 70, 80 bin kişinin tel ve msnleri dinlenip, izlenirken demokratik haklar, medyadaki köçeklerinizle birlikte hiç aklınıza gelmiyor nedense? Bana mahkeme kararıyla masalını anlatmayın. Nedense bu mahkeme kararlarıda hep aynı mahkemelerden çıkıyor. Öylesineki bu mahkemelere sadece tel noları veriliyor. Dinlenecek şahıların isimleri bile yok. Bu absürt olayın örneği İzmir'de yaşandı. Hakim kendi telinin bile dinlenmesine onay vermiş. Kararlar öylesinise gözü kara ve tarflıca alınıyorki kimi nereye atadığınız bile belli değil. Öyle ya yandaşımın yaptığı tüm işler doğru! Örneğin; geçen yıl Sayın GÜL'ün bir televizyoncu Karaca'yı başka bir Karaca sanarak bambaşka bir göreve ataması gibi. Yani tüm bunlar çok demokratik ama "Ah şu Kürtlerede bir demokratik açılım yapsak daha da demokratik olacağız öylemi? Her zaman dediğim gibi bu ülkede alçaklık, satılmışlık ve basit şark kurnazı siyasetçisi olmak her zaman oy getiyor. Bunlar demokratik öyle mi? Sabır, sabır bir yere kadar. Merak etmeyin o da seçimlere kadar. Tabi canım milletim bir torba erzaka kanmazsa! Kanarsada "yaşasın Kasımpaşa".
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (23-09-2009 Saat 20:21 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mesela ben..george Washington yazarım.....onlar george Vashington..
    ben fox tv...show tv yazarım......onlar fok tv...shov tv yazarlar...
    ben suçluyum....olmayan harfleri aha şimdi bu siteye girerken bile kullandım..."www"..diye...
    ama bana kızan arkadaşlarım çok akıllı ve yasalara çok saygılı maşallah...hiç kullanmaz bu .."Q..X...W.." harflerini.
    Anlamaları için yazınızı biraz daha sadeleştirdim sayın erdal05 bu şekilde anlarlar belki.
    sanmıyorum ya !
    senelerdir bu harfler kullanınır ülkemizde, bir şey olmadı, bölünmedi. o kadar korkmayın beyler bende sizdeki korkuyu bir türlü anlıyamıyorum. ya burası türkiye, bizim ülkemiz kimin gücü yeter bu ül***i bölmeye.
    ne hikmetse sazanın biri çıkıp türkçeye 2-3 harf ilave edilecek diye uydurma bir yazı yazıyor maşallah hemen bazı arkadaşlar balıklama sanki öyle bir uygulama varmış gibi vatan millet edebiyatına başlıyor. eeeeeee bu harfler zaten kullanılıyor, nedir bu telaş beyler. Biliyorum hepimizin düşüncesi aynı, ülkemizi hepimiz seviyoruz, gerekirse onun için canımızı bile seve seve veririz. Bu haslet hiç bir millette yoktur. onuda bölmeye hiç bir güç yetmez.
    Hepinize saygılar.
    Konu conker tarafından (23-09-2009 Saat 09:36 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cetindeniz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bakıyorumda lafımı hemen alındın ben senin alınacağını bilerekden o notu sana yazmıştım yaw sen bir pkk dan gidiyorsun bir kürten gidiyorsun ya sende akıll yok yada Yüce Yaradan akıl dağıtırken sen orda yoktun askerlikden bahsediyorsun da o askerlik mertebesinde sadece senin soyundan gelenmi görevini yapıyorda alınıyorsun sen bu ucuz modası geçmiş artık beyinle gidersen açılımda ne nasibini alırsın nede ülkenin açılımından anlarsın

Gerçi ne demek istediğimi yinede anlamamışsında

ben ne alınacam sen alınmışsın. not yazmak her baba yiğidin harcı değildir kandırma kendını. Bir PKK demişsin bir Kürt demişsin nedense hep dağlarda ikisi kesişio ben kesişmişim çokmu.

sen kendi aklına bak. Acılımı kürtler isteseydı azıcık kıllarını kıpırdatırlardı göstersene bana açılım için yaptıkları bir adım. Sakın DTP le el ele olan yürüyüşleri gösterme he komık duruma düşersin.

Sayfa 5/5 İlkİlk 12345

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri