Anlamaları için yazınızı biraz daha sadeleştirdim sayın erdal05 bu şekilde anlarlar belki.mesela ben..george Washington yazarım.....onlar george Vashington..
ben fox tv...show tv yazarım......onlar fok tv...shov tv yazarlar...
ben suçluyum....olmayan harfleri aha şimdi bu siteye girerken bile kullandım..."www"..diye...
ama bana kızan arkadaşlarım çok akıllı ve yasalara çok saygılı maşallah...hiç kullanmaz bu .."Q..X...W.." harflerini.
sanmıyorum ya !
senelerdir bu harfler kullanınır ülkemizde, bir şey olmadı, bölünmedi. o kadar korkmayın beyler bende sizdeki korkuyu bir türlü anlıyamıyorum. ya burası türkiye, bizim ülkemiz kimin gücü yeter bu ül***i bölmeye.
ne hikmetse sazanın biri çıkıp türkçeye 2-3 harf ilave edilecek diye uydurma bir yazı yazıyor maşallah hemen bazı arkadaşlar balıklama sanki öyle bir uygulama varmış gibi vatan millet edebiyatına başlıyor. eeeeeee bu harfler zaten kullanılıyor, nedir bu telaş beyler. Biliyorum hepimizin düşüncesi aynı, ülkemizi hepimiz seviyoruz, gerekirse onun için canımızı bile seve seve veririz. Bu haslet hiç bir millette yoktur. onuda bölmeye hiç bir güç yetmez.
Hepinize saygılar.
Yer imleri