Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: phılıps 28pt4365/43 lock arızası

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart phılıps 28pt4365/43 lock arızası

70 ekran phılıps 28pt4365/43 model televizyon arızam var. televizyonun ekran açılıyor fakat ekran boyutundan küçük açılıyor üç kenardan daraltıyor. menülerin bir kısmına giriyorum fakat kontrol menülerinin bazılarına girmek istediğimde "lock" yazıyor ve üç haneli şifre istiyor ben televizyona şifre vermedim şifresini de bilmiyorum. sorum şu fabrikasyon bir şifre mevcut mu? veya şifre ekranını nasıl bir konbinezonla geçerim? tüm ustalara yardımları için teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta sistem entegresinin orda iki tane pip var dik cihaz stanbaydayken bir elin kumandada olucak bir elinde cinbız olucak pipleri kısa devre edicen ve kumandadan 1 basıcan bu işlemi aynanda yapıcam ve servis menüsüne giricen orda parametre değerlerine görücen geometrik ayarları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs

Alıntı bilgisistemler Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    70 ekran phılıps 28pt4365/43 model televizyon arızam var. televizyonun ekran açılıyor fakat ekran boyutundan küçük açılıyor üç kenardan daraltıyor. menülerin bir kısmına giriyorum fakat kontrol menülerinin bazılarına girmek istediğimde "lock" yazıyor ve üç haneli şifre istiyor ben televizyona şifre vermedim şifresini de bilmiyorum. sorum şu fabrikasyon bir şifre mevcut mu? veya şifre ekranını nasıl bir konbinezonla geçerim? tüm ustalara yardımları için teşekkür ederim.
    slm arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var daha önze ekranda yanlardan daralma yapıyordu ve bir süre sonra düzeliyordu sonra kandilinden gitti şimdi hic calışmıyor beslleme devresinde el 431 tiristoü ölcüm bozuk cıktı yerine olacak başka tiristör taktım calışmadı tiristörün aynısını elektironikcilerde bulamadım ne yapmam gerekir bana yardımcı olursanız sevinirim 70 ekran phılıpıs 28pt4365/43 modelli şimdi hic calışmıyor acil yardım şimdiden tşkürler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri