Linksys WAG200G Ürün Bilgisi
Modem Tipi:Kablosuz
Desteklenen Standartlar:802.11b/g
RJ45 Port:4 Adet
RJ11 Port:1 Adet
VPN:IPSec PPTP L2TP
Anten:1 Adet 2 dBi entegre
RF Çıkış Gücü:18 dBm
WEP:Var
wpa:Var
WPA2:Var
Modem Tipi Kablosuz ADSL Desteği ADSL2/ADSL2+
Desteklenen Standartlar 802.11b/g RJ45 Port 4 Adet
RJ11 Port 1 Adet 802.1x Yok
VPN IPSec, PPTP, L2TP Anten 1 Adet 2 dBi entegre
RF Çıkış Gücü 18 dBm WEP Var
wpa Var WPA2 Var
Genişlik 140 mm Derinlik 140 mm
Yükseklik 31.7 mm
Güçlü Yanlar:+ estetik tasarım + değişebilir anten + güçlü güvenlik duvarı + smtp kullanan bilgilendirme sistemi + kuvvetli NAT yapısı
mrvengeance bu ürünü satın almayı düşünen kişilere tavsiye ediyor
Linksys'in ev kullanıcılarına yönelik oldukca başarılı bir ürünü.3 küsür senedir kullanıyorum.Geçen sene garantiden ürün değişimi yapıldı.İlki tamamen elektrik şebekesinden kaynaklı bir sorun sebebiyle arızalandı.Linksys'in distribütörü müşteri memnuniyetine oldukca önem veren bir firma.Ürünü göndermemin akabinde 4 iş günü içerisinde sorgusuz sualsiz yeni bir ürünle değiştirip adresime gönderdiler.
Wag200g çok sorunsuz bir ürün değil ancak sorun sanırım ilk seri üretilen ürünlerdeki bir üretim hatasıydı.En ufak bir voltaj değişikliğinde içindeki geçerli ayarları unutuyordu. Sonradan satışa sunulan ürünlerde böyle bir hatayla karşılaşmadım.
Bu ürünü diğer wireless modemlerden ayıran en büyük özellik ise anteninin değişebiliyor olması.Bunun neticesindede erişim aralığını,daha üst düzey bir anten alarak genişletebiliyorsunuz. WAG200G içindeki ateş duvarı ise gayet başarılı bir şekilde ayarlanabiliyor,özellikle SMTP ile rapor gönderme özelliği kesinlikle muhteşem
Yer imleri