Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
29 sonuçtan 21 ile 29 arası

Konu: Bir darbe daha Sağlıkta tedavi katılım payı zamlandı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Her vatandaşdan değişik değişik yorumlar. Kimlerin kimin penceresinden baktığına bağlı. Aslında yılda bir iki ay muhalefete yönettireceksin bu ül***i. Zamanında kimin ne yaptığı ne çabuk unutuluyor. İktidarın el değiştirmesi için düğmeye basılıyor bir yerlerden cuka medya üzerine.. Anlatılacak çoook şeyler varda kime anlatacaksın. Acımasız olmayı hastalık haline mi getiriyoruz ne?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçenlerde çoc uğu doktora çıkardım. 7 tl lik ilaca 22 tl ödedim. eczanede bağkura muayene borcum varmış. lanet olsun dedim verdim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iktidarın en çok begendiğim yönü saglık dalındaydı fakat onuda mahvettiler cılkını çıakrdıalr yazık bu millete siftahsız dükkan kapatanlar batanlar intihara kalkışanlar esirgeyecegin yerde bir darbede sen vuruyorsun saglık ocaklarından bile fark alınacagı söyleniyor bu demek oluyorki gidişat hite iyi değil
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu ne biçim iştir anlamadım arkadaşlar ben ya sosyal güvencen varken gidiyorsun hastahaneye bi ton para ödüyorsun öleyse ben ne diye her ay yemiyrum içmiyorum da bağkurumu yatırıyorum nerde kaldı bunun sosyal güvencesi.Bu AKP hükümetinin ilk dönemde yaptıkları çalışmaları destekliyordum fakat gel gelelim ikinci dönem harbi harbi sapıttılar ....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Durum anlaşıldı bu üklede asla hasta olamayacaksın ben bunu anladım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sigortalı olarak çalışıyorum nerde kaldı bizim siğortalılığımız. her ay bir sürü prim ödüyoruz.Birde hastaneye gidince oraya para öde resmen hükümet bizleri enayi yerine koyuyor.Hiç çalışmasak yeşil kart çıkarsak bundan iyi . Sözün özü sağlık sektörününde cılkını çıkardılar.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sigortalı olarak çalışıyorum nerde kaldı bizim siğortalılığımız. her ay bir sürü prim ödüyoruz.Birde hastaneye gidince oraya para öde resmen hükümet bizleri enayi yerine koyuyor.Hiç çalışmasak yeşil kart çıkarsak bundan iyi . Sözün özü sağlık sektörününde cılkını çıkardılar.
    usta sen ne diyorsun ya her ay kendi elimle 240 tl bağkur ödüyorum sistemde bilmeyerek dahi 1 tl dahi borcun çıksın ilaç alamıyorsun hal böle iken bi de bu muayene paralarını çıkardılar ben böle hükümetin ........ hic esnafın hali nası ay snunu nası getiriyrsun evine ekmek götürebiiiyr musun diye biri cıkıp ta srmuyr

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta sen ne diyorsun ya her ay kendi elimle 240 tl bağkur ödüyorum sistemde bilmeyerek dahi 1 tl dahi borcun çıksın ilaç alamıyorsun hal böle iken bi de bu muayene paralarını çıkardılar ben böle hükümetin ........ hic esnafın hali nası ay snunu nası getiriyrsun evine ekmek götürebiiiyr musun diye biri cıkıp ta srmuyr
    Bende daha bu yaşımda esnaflığa girdim (Bendekide cesaret) bu bağkur fiyatları yüzünden ben daha bağkurumu bile açtırmadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bende daha bu yaşımda esnaflığa girdim (Bendekide cesaret) bu bağkur fiyatları yüzünden ben daha bağkurumu bile açtırmadım
    esnafık cuk zur cekiecek dert değiiiiı en güzei memuruk ay başı git cek maaşını ne iyi

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri