Kapalý þiþedeki böceði, bilir kiþi nezaretinde noterden onaylatan kiþi, yasal süreç baþlattýðýný bildirdi. Adana'da bir mühendislik firmasýnda iþçi olarak çalýþan Eser Erduru, yaklaþýk bir hafta önce iþ çýkýþý iftar için marketten 1,5 litrelik bir gazlý içecek alarak evine gittiðini söyledi. Evde yemeðe oturduklarý sýrada açmak için eline aldýðý gazlý içeceðin içerisinde böcek türü bir þey gördüðünü belirten Erduru, ''Ben ve evde bulunanlar büyük þaþkýnlýk yaþadýk. Ünlü bir firmanýn ürününde böyle bir þeyle karþýlaþacaðýmýzý düþünmezdim. Böceði görenler bu markayý içmekten vazgeçiyor'' dedi.
"MÝLYONDA BÝR DE OLSA OLABÝLÝR"
Böceði bilirkiþi nezaretinde noterden tasdik ettirdiðini de anlatan Erduru, hakkýný aramak için yasal süreç baþlattýðýný da bildirdi. Bilirkiþi huzurunda noterden onaylanan tespit tutanaðýnda ise gazlý içecek þiþesinin kapaðýnýn hiç açýlmadýðý ve içerisinde hamam böceðine benzer bir böceðin görüldüðü belirtiliyor.
Þiþe içerisindeki böceðin insan saðlýðýna zararlý olabileceðinin de belirtildiði tutanakta, þiþenin içerisinde olmasý gereken gazlý içeceðin bulunduðu, þiþenin sert bir þekilde þiþik olduðu ifade ediliyor. Öte yandan üretici firmanýn üst düzey bir yöneticisi üretim bandýnda milyonda bir de olsa bu tür durumlarýn yaþanabileceðini belirtti.
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri