REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: imaj farkı..?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5 imaj farkı..?

arkadaşlar iki cihaz aynı 500s. server aynı fakat cihazın imajı 4.20 olanla diğer imajı tam olarak hatırlamıyorum ama 4.20 üzeri bir imjdı açtığı kanallar farklı nasıl olabilir böyle birşey imaj farklılığıdanmı yoksa farklı birşeymi yapılmıştır yazılım atılırken (4.20 olan eski yazılıma sahip):49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

imajla alakalı bir konu değil tamamen server ve cccam için kullanılan prıo dosyasından farkeder..

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yani 4.20 ile 4.60 server aynı olmasına rağmen açtığı kanallar fark edermi diyorsun üstadım.? eğr fark ediyorsa bende imajımı yükselteyim o zaman..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

imajla alakalı değil sadece server ve cccam prıo dosyası ayrıca server aynı dıe bişi yok çoğu kişi bu tip konulardan yakınır. Konu ile ilgili serverciniz ile görüşün.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi 2 cihazın serverı aynı yerden alındığı için soruyorum zaten 4.20 olan cihaz benim bir ağabeyime aynı yerden cihazı götürüp yüklettim daha sonra evde cihazın buketlerini düzenlerken fark ettim bende açmayan bazı kanallar açıyordu bu yüzden merak ettim zaten Volkan kardeş..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri