REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: MSN'de sorun yaşayanlar dikkat!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Msn MSN'de sorun yaşayanlar dikkat!

Microsoft'un bir iletişim hizmeti olan Messenger'daki (MSN) yurt dışı kaynaklı bir arıza nedeniyle bazı kullanıcılar 2 gündür MSN iletişim kuramıyor

AA

AA muhabirinin, Microsoft Corporation-Türkiye firması yetkililerinden
    aldığı bilgiye göre, bilgisayarlarında eski sürüm MSN programını kullanan çok
    sayıda kişi, dün MSN kullanımında sorun yaşamaya başladı.

Ekranda beliren uyarı doğrultusunda MSN'nin yeni sürümünü yükleyen pek
    çok kullanıcı, yine de MSN'yi aktif hale getiremedi. Vatandaşlar, Microsoft
    Corporation-Türkiye firmasını arayarak yaşadıkları sorunu yetkililere iletiyor.

Firma yetkilileri, sorunun yurt dışı kaynaklı olduğunu, ilgili yerlere
    arızanın bildirildiğini, kısa süre içinde sorunun giderileceğini tahmin
    ettiklerini ifade etti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende msn'nin yeni sürümünü yükledim.msn normal açılıyor,fakat e-postayı tıkladığım zaman
    evvelden explorer tarayıcısıyla direk açılıyordu,şimdi mozillayla açılıyor ve direk beni ispanya'nın msn sayfasına yönlendiriyor.orda e-mail adresimi ve parolamı girdikten sonra e-postalarıma bakabiliyorum.nasıl düzeltebiliriz.bilen varsa yardım etsin lütfen.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı orun0774 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende msn'nin yeni sürümünü yükledim.msn normal açılıyor,fakat e-postayı tıkladığım zaman
    evvelden explorer tarayıcısıyla direk açılıyordu,şimdi mozillayla açılıyor ve direk beni ispanya'nın msn sayfasına yönlendiriyor.orda e-mail adresimi ve parolamı girdikten sonra e-postalarıma bakabiliyorum.nasıl düzeltebiliriz.bilen varsa yardım etsin lütfen.
    Msn i kurarken bi mail programı var onuda seceerseniz o sorun ortadan kalkıyor yada en temizi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. dan girip bakmak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Msn i kurarken bi mail programı var onuda seceerseniz o sorun ortadan kalkıyor yada en temizi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. dan girip bakmak
    yeni messengerin tüm özelliklerini yükledim.sizin bahsettiğiniz hangi program h.cakir kardeşim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı orun0774 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yeni messengerin tüm özelliklerini yükledim.sizin bahsettiğiniz hangi program h.cakir kardeşim
    Eger benim dedigim programı yüklemis olsaydınız mail sayısına bastıgınız zaman o programın direk calısması lazımdı..

Yüklenmemis olması yüksek bi ihtimal

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Eger benim dedigim programı yüklemis olsaydınız mail sayısına bastıgınız zaman o programın direk calısması lazımdı..

Yüklenmemis olması yüksek bi ihtimal
    h.çakır kardeş o programın adı nedir,onuda yükleyeyim bi zahmet adını söylersen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşımınız için sağolun ama buda kamerayı açmıyor acil cvp verirseniz sevinirim.."ses ve görüntü kurulumunu şuanda çalıştıramıyoruz" diye hata veriyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı brindar62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    paylaşımınız için sağolun ama buda kamerayı açmıyor acil cvp verirseniz sevinirim.."ses ve görüntü kurulumunu şuanda çalıştıramıyoruz" diye hata veriyor
    ilk olarak bilgisayarı yeniden başlat.
    ardından Başlat>Denetim masası>Program Ekle veya Kaldır
    yüklediğin kamera programı kaldır ve tekrar kamera driver'i yükle.

ayrıca kamera markasını yazsan daha çok yardımcı oluruz
    ses gelince
    Gördüğün gibi ses çubukları yukarda

bu iki kutu boş kalacak..!

son olarak bilgisayarda tüm ses yazılımlarda sorun olmaması gerek...!

ve sorunsuz katılımsız kurulum Windows Live Messenger çoklu açma gayet güzel çalışırdurumda kolay gelsin.
    Kod:
      	Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konu çözülmüştür msn de sorun yasayanlara az sonraki anlatımım ilaç olacak iki gündür uğraşıyom yavvv

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    konu çözülmüştür msn de sorun yasayanlara az sonraki anlatımım ilaç olacak iki gündür uğraşıyom yavvv
    dostum anlattınmı bende de var aynı sorun surum yukseltme davası nedir caresi.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri