Lösev
Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Cevizkabuğunu İzlediniz mi?

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selvi kardeş atmısın ama desdeksiz salamısın ,usttekı yazdıkların kendını bağlar ama alevilik kısmında buyuk yanlışlık içindesin alevilerin namz kılmadıgını oruç tutmadığını söylemısim,halbuki oyle bişe yoki, aleviler namazda kılar orocta tutar, haccada gide ha cocukları senın defalarca ezberlemek için uğraştığın fatıha suresini gayet iyi bilirler hatta 7 yaşındaki çocukları kuranı bile hatim etmişlerdir,senın soylediğin kısaca münafıklıktır vede sen nasıhat kısmından sonra münafıklığa başlamışsın ,münafıklığın ne olduğunu vede cezasını aç kurandan öğren arapca anlamasan türkçe meallerine bak
    hatta hazreti peygamber veda hutbesinde ne demiş hiç kımse kimseden ustun değildir herkes eşittir ,üstünlık ancak takvadadır..
    kısaca kardeşim karalama yapmayın ...yazınızla bitirmek istıyorum

tip yayınlar(bunuda ben eklim bu tip yalanlar) islamı bozmak ve müslümanları birbirine düşürmek bazı çevrelerin işlerini kendi çıkarları bozulmasın diyerek insanları ikileme düşürmek , şüpheye düşürmek için yapılmaktadır.bu yayınları yapanlar kişiler de bu şekilde çamur atan kişilerde bu zamanlar için yetiştirilmiştir.
    ha unutmadan bu forumda ikilik yaratmayada çalışmayın siyaset yapacaksanız bir çok forum var oralada görüş bildirin ,tartışın
    Konu gacvokem tarafından (20-09-2009 Saat 11:12 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri