Sabaha karþý 3'te eve geldiðinde, uyumamýþ karýsýnýn "Neredeydin bu saate kadar?" sorusuyla karþýlanan çapkýn koca yalanlarý...

* "Þirket olarak kadýn parfümü ve ruj iþine girme kararý aldýk. Piyasa araþtýrmasý yapýyoruz. Ne kadar marka kadýn parfümü ve ruj varsa satýn aldýk. Sürünüp birbirimize sarýldýk, öptük yanýmýzdakini. Bizim 'Satýnalma'dan Recep'i tanýyorsun, hayta iþi iyice abarttý; öpe öpe bu hale getirdi beni..."

* "Ýçtim. Aslýnda içtim dediysem çok deðil ama bende yalan yok. Akþam iþ çýkýþý arkadaþlarla iki tek attýktan sonra ben eve gitmek üzere onlardan ayrýldým. O sýrada sen tut uzaylýlar beni kaçýr! Aðzým az da olsa alkol kokuyordu tabii. Bu onlara çok geldi. Beni uzay gemileriyle iki dakika dolaþtýrýp evin önüne býraktýlar. Ýki dakika tabii onlarýn saatiyle. Bizim saatle 5 saat falan oluyor galiba. Neyse yalan olmasýn..."

* "Saatlerdir bizim evi dýþarýdan gözlüyorum. Bir sor niye böyle yapýyorum? Çünkü o adi o aþaðýlýk hýrsýzlar hep bu saatlerde evlere giriyorlarmýþ. Ýyi ki de öyle yapmýþým. Bir tanesini tam iþ üstünde yakalamak üzereydim kaçtý hergele... Ama daha duuuur... Arada bir bu hýrsýz mesailerine devam edicem. Yakalýycam o þerefsizleri sen merak etme hayatým."

* "Hayret, uyurgezerlik gibi bir hastalýðým varmýþ. Daha da tuhafý, üstümü baþýmý deðiþtirip böyle þýk þýkýdým geziyorum. Hangi ara eve geldim? Hangi ara uyudum? Sen görmeden nasýl evden çýktým? ALLAH düþmanýmýn baþýna vermesin. Ne dertler var. Evlerden ýrak!"

* "Sorma bugün baþýma neler geldi? Ýnanamazsýn... Piþmiþ tavuðun baþýna gelenler halt etsin benim baþýma gelenlerin yanýnda... Þimdi yatalým. Çok yorgunum. Sabah salim kafa anlatýrým..."

* "Köprüde takýldým diyeceðim inanmayacaksýn ama yalaným varsa þuradan þuraya gitmek nasip olmasýn... Bu saatte köprü bomboþ aslýnda. Basmýþým geliyorum. Evime, güzel karýma kavuþmak için can atýyorum. Tam giþelerden geçerken bir de ne göreyim, giþe görevlisi ilkokul arkadaþým Salim deðil mi? O da beni tanýdý tabii. Eee bunca yýlýn hasreti. Anýlar, anýlar derken iþ uzadý. Eh bizim Salim de oldum olasý gevezenin tekiydi zaten. Ýnsan 7'sinde neyse 37'sinde de o tabii. 'Salim býrak, karým bekler' diyorum yok. Susmuyor. Görsen bir muhabbet bir muhabbet. Allahtan arkadan bir araba geldi de..."

* "Þimdi de kadýn kapkaççýlar türemiþ. Ýki tanesi bu gece iþ çýkýþý Etiler'de üstüme atlayýp çantamý almak istediler. Aramýzda bayaðý boðuþma geçti. Bu arada beni öpücük manyaðý yapýp 'bu sapýk adam bize tecavüz etmek istedi' süsü vermek istediler. Ýþte bu ruj lekeleri o süsler... Ama yer mi Anadolu çocuðu? Karakolda senin resmini gösterdim, dedim 'ihtiyacým olabilir mi benim böyle þeylere, dünya güzeli karým var' dedim memur beylere... Doðal olarak serbest býraktýlar..."

* "Sen deðil miydin dün gece yatakta "bir kere de geç gelsen n'olur be adam?!" diyen hayatým? Ýþte seni kýrmamak için geç geldim. Gecikeyim diye saatlerdir caddelerde boþ boþ yürüyorum. Sýkýldým bir süre sonra eve geldim. Yoksa sen geç gel derken baþka bir þey mi demek istedin?! Ben yanlýþ anladým o zamaaaan. Tüh!!"

* "Ben dolaþtýran taksici gördüm ama bu kadarýna pes vallahi. Ýþ çýkýþý eve bir an önce geleyim diye taksiye bindim. Koca günün yorgunluðu, hafif gözüm kapanmýþ. Bir ara gözümü bir araladým Gebze'deyiz. Az daha uyusam þoför beni Ýzmit'e götürecek. Neyse ki zamanýnda uyanmýþým. Taksimetreye bir baktým kimlik numaram gibi olmuþ vallahi. 'Ben bu parayý vermem' dedim. Taksici 'yazdýysa taksimetre ben alýrým' dedi. Karakolluk olduk. Bu durumda biraz geciktim tabii.