REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/7 1234567 SonSon
89 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Siirt Eruh'ta 7 şehit

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Siirt Eruh'ta 7 şehit

SİİRT'in Eruh İlçesi'ndeki Çırav Dağı'nda operasyon güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada 5 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı. Çatışmada 6 terörist öldürüldü. Çukurca'daki çatışmada ise 2 asker şehit oldu.

Güvenlik güçleri, Çırav Dağı'nda teröristlere karşı dün akşam operasyon başlattı. Bu bölgede üstlenen PKK'lı teröristlerle karşılaşan güvenlik güçleri ‘teslim ol’ çağrısında bulundu. PKK'lı teröristlerin ateşle karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Bölgeye takviye birlikler sevk edilrken, Siirt'teki 3'üncü Komando Tugay Komutanlığı'ndan Sikorsky helikopterlerle özel eğitimli komandolar indirildi.

Teröristlerle güvenlik güçleri arasında gün boyu devam eden çatışmada 5 askerin şehit olduğu, 4 askerin yaralandığı belirtilirken, çatışmada 6 terörist öldürüldü.

Operasyonun nedeniyle bugün Eruh İlçesi'nde elektrikler ve telefonlar kesildi. Bölgede şiddetli çatışmaların devam etitği belirtildi.

Hakkari Çukurca'da ise teröristlerle çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu. dha

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cennet Mekan şehitlerimize Allah rahmet eylesin Yattıkları yer nur olsun
    Kalbimizde hiç iyileşmeyecek 7 yara daha
    Sebep olan satılmış piçlerede müsahama gösterenede lanet olsun
    Milletimizin başı sağolsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eruh yakınındaki Çırav Dağı'nda bir grup PKK'lı töriristin toplandığı bilgisini alan güvenlik güçleri dün akşam bölgede operasyon başlattı. Karşılaştıkları teröristlere ‘Teslim ol’ çağırısında bulunan güvenlik güçlerine PKK'lılar ateşle karşılık verince çatışma çıktı. Bölgeye takviye birlikler sevk edilirken, Siirt'teki 3'üncü Komando Tugay Komutanlığı'ndan çatışmanın olduğu bölgedeki stratejik noktalara Sikorsky helikopterlerle özel eğitimli komandolar indirildi. Teröristlerle güvenlik güçleri arasında gün boyu devam eden çatışmada 5 askerin şehit olduğu, 3 askerin yaralandığı belirtilirken, 6 PKK’lı teröristinde ölü ele geçirildiği bildirildi.

Şiddetli çatışmalar sırasında PKK'lı teröristler dağlık bölgeye doğru kaçarak izlerini kaybettirmeye çalıştı. Şırnak'taki 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı’ndan kalkan Kobra tipi helikopterler teröristlerin kaçış alanlarını bombaladı. Şırnak’tan da operasyon bölgesine Sikorsky helikopterle Jandarma Özel Harekat Timleri indirildi. Çatışmada yaralanan 3 asker Şırnak Asker Hastanesi'ne kaldırıldı.

Çırav Dağı'nın stratejik notkalarına indirilen timlerin kaçan PKK’lıların izlerini sürdüğü ve bölgeye çembere aldığı belirtildi. Operasyon devam ederken bugün Eruh İlçesi'nde elektrikler ve telefonlar kesildi.

ÇUKURCA'DA 1, ŞEHİT 1 YARALI

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde de bugün PKK'yı teröristlerle güvenlik güçleri arasında öğlen saatlerinde çıkan çatışmalarda Jandarma Astsubay Ferhat Erdem şehit oldu, 1 Uzman Çavuş Mustafa Demirkan yaralandı.

Kırşehirli olan Astsubay Ferhat Erdem'in ilçenin Irak sınırındaki Kayalar Bölgesi Kazan Vadisi'ndeki çatışmada şehit düştüğü belirtildi. Uzman Çavuş Mustafa Demirkan'ın da yine Kazan Vadisi'nde teröristlerin açtığı ateşle yaralandığı ve helikopterle Hakkari Asker Hastanesi'ne kaldırıldığı bildirildi.

MAYIN İMHA EDİLDİ

Diyarbakır’ın Dicle ile Ergani ilçelerini birbirine bağlayan karayolunun Bademli Köyü kesiminde PKK’lı teröristlerin 1.5 kilo amonyum nitrat kullanarak karayoluna tuzakladığı el yapımı mayın, bölgede devriye görevi yürüten güvenlik güçleri tarafından tesbit edildi. Karayolu trafiğe kapatılarak, mayın etkisiz hale getirildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

buda kürtlerin açılımı sevinsinler şimdi pkk ya destek verenler kulu köpeği olanlar bu akşam iftarmı yaptık yedikmi yemedikmi anlamadık sayenizde kına yakın bir yerlerinze şimdi

yüce allah şehitlerimize cennet bahçelerinde en güzelini nasip eder inşalllah..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gs78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    buda kürtlerin açılımı sevinsinler şimdi pkk ya destek verenler kulu köpeği olanlar bu akşam iftarmı yaptık yedikmi yemedikmi anlamadık sayenizde kına yakın bir yerlerinze şimdi

amiin inşallah o teröristleride cehennem cukuruna itsin inşallah
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gs78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

bana bak bu tarz laflarınızdan bıktım artık. ne demek buda kürtlerin açılımı. kürtler mi vuruyor askeri. niye böyle bir genelleme yapıyorsun. bende kürdüm ve kardeşimde siirtte askerlik yapıyor şuan.

sizin bu tarz laflarınız işi çığrından çıkarıyor. şunu anlayın artık pkk=kürtler değildir.

biraz aklın varsa gerçek destek verenleri söyle. kürtler mi silah veriyor onlara. kürtler üzerinden gidiyormu bu silahlar yoksa sınır kapılarından mı.

tutturmuşsunuz kürtler kürtler kürtler. herşeyi kürtler yapıyor. bunun dışındaki herkes sütten çıkmış akkaşık. birdaha asla genelleme yapma.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BRINDAR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bana bak bu tarz laflarınızdan bıktım artık. ne demek buda kürtlerin açılımı. kürtler mi vuruyor askeri. niye böyle bir genelleme yapıyorsun. bende kürdüm ve kardeşimde siirtte askerlik yapıyor şuan.

sizin bu tarz laflarınız işi çığrından çıkarıyor. şunu anlayın artık pkk=kürtler değildir.

biraz aklın varsa gerçek destek verenleri söyle. kürtler mi silah veriyor onlara. kürtler üzerinden gidiyormu bu silahlar yoksa sınır kapılarından mı.

tutturmuşsunuz kürtler kürtler kürtler. herşeyi kürtler yapıyor. bunun dışındaki herkes sütten çıkmış akkaşık. birdaha asla genelleme yapma.
    Evet arkadaşım
    şimdi kürt açılımı adlı bir suni gündem yaratıldı malesefki sizde dahil şu güne kadar bu ne açılımı bizler kardeşiz Pkklılarla ne alakamız var diyen çıkmadı
    aynı bölgede oturuyoruz çocuklarımız sokakta beraber oynuyor
    Biz kardeşiz bu açılım safsatası düşmanlık tohumları ekmektir dedikçe forumu takip ettiyseniz yazılanları okumuşsunuzdur
    anlladıgım sizi Kürt açılımı rahatsız etmemiş Kürtlerin açılımı kelimesi rahatsız etmiş demekki
    keşke en baştan itibaren bu açılım konusu hakkındaki düşüncelerinizi yazsaydınız işin aslında
    genelleme derken ee açılımın adı Kürt açılımı olunca çıkartanın istediği gibi geneli kapsıyor
    bilmem başlık dikkatinizi çektimi 7 Askerimizin şehit edildiği yazıyor fikriniz??
    dimi ama açılım var Adını koyan utansın çıkaranlar savunanlar utansın
    Konu hogan01 tarafından (09-09-2009 Saat 13:04 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BRINDAR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

kardeşim işte bu çıkıp bunu söyleyen vatanını milletini seven benim ölene kadar kardeşimdir canımı iste severek vereyim sana sen ve senin gibi kardeşime ne laf söylerim ne laf söyletirim hiç bir kürt kardeşim bu söylenenleri hak etmiyor haklısın bu olayları buraya kadar getirip dtp denen aponun uşakları ile iş yapmaya kalkıp daha sonra eline yüzüne bulaştırıp diğer partilerden medet bekleyen insanlar utansın bir elin beş parmağıda bir olmaz lütfen sen üzerine alınma kardeşin şerefi ile vatanını koruyor kardeşin kardeşimizdir hayırlı teskereler olsun inşallah allaha emanet ol kardeşim!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pkk = kürttür (hepsi için söylemiyoruz tabiiki ama bu genellemeyi tersini düşünen bi insan kesinlikle üstüne alınmaz) bak türkiye hükümeti kürtlerin sorunun kimle tartışıyo dtp yle dimi dtp pkkya terör örgütü diyomu hyr ne diyo kardeşlerimiz onlar bizim evlatlarımız diyo hatta pe ke ke türküsü çığırıyo roj tv ye dağa çıkıyolar sn tasalanma çok şükür aklımız var bizim
    ayrıyetten bu açılım olayını anlamıyorum kimsede anlatamıycak siz kimsiniz ki size özel davrancaz ben bu ülkede neysem sende o sun ne ayrılacağı istiyosunuz ha şimdi başlıycaksınız doktor yok öğretmen yok oraya giden doktoru katledersen sen oraya giden öğretmeni gebertirsen yapılan köprüleri patlatırsan hic kusra bakmayın gelmemeleri çok çok normal önce siz istediklerini hakedeceksiniz dağdakileri besleyip koruyup kollamıycaksınız asker tanıdıklar geliyo neler neler anlatıyolar
    madem sen ben kürtüm ama mutluyum bu ülkenin düzeni var bu ülkeni hukuku var diyosan snde bunları kınıycaksın yoksa hepiniz zan altındasınız bunu yaratanlarda dağdaki şerefsizler ...

bizim elimizde her zaman şeker olmazz hükümetler gelip gecicidir ama senin bizim tepkilerimiz anlaman gerekk biz brda rahatca osura osura oturalım diye orda adamlar ölüyo milletin evine ateş düşüyo tepkimiz çok normal ...
    hatta az bile

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı three_20 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    pkk = kürttür (hepsi için söylemiyoruz tabiiki ama bu genellemeyi tersini düşünen bi insan kesinlikle üstüne alınmaz) bak türkiye hükümeti kürtlerin sorunun kimle tartışıyo dtp yle dimi dtp pkkya terör örgütü diyomu hyr ne diyo kardeşlerimiz onlar bizim evlatlarımız diyo hatta pe ke ke türküsü çığırıyo roj tv ye dağa çıkıyolar sn tasalanma çok şükür aklımız var bizim
    ayrıyetten bu açılım olayını anlamıyorum kimsede anlatamıycak siz kimsiniz ki size özel davrancaz ben bu ülkede neysem sende o sun ne ayrılacağı istiyosunuz ha şimdi başlıycaksınız doktor yok öğretmen yok oraya giden doktoru katledersen sen oraya giden öğretmeni gebertirsen yapılan köprüleri patlatırsan hic kusra bakmayın gelmemeleri çok çok normal önce siz istediklerini hakedeceksiniz dağdakileri besleyip koruyup kollamıycaksınız asker tanıdıklar geliyo neler neler anlatıyolar
    madem sen ben kürtüm ama mutluyum bu ülkenin düzeni var bu ülkeni hukuku var diyosan snde bunları kınıycaksın yoksa hepiniz zan altındasınız bunu yaratanlarda dağdaki şerefsizler ...

bizim elimizde her zaman şeker olmazz hükümetler gelip gecicidir ama senin bizim tepkilerimiz anlaman gerekk biz brda rahatca osura osura oturalım diye orda adamlar ölüyo milletin evine ateş düşüyo tepkimiz çok normal ...
    hatta az bile
    ii diyosun güzel diyorsunda şimdi bu adamın tek derdi kürt olmakmı illaki canımız yanıyor o zaman yolda ne kadar kürt varsa acısını onlardan çıkaralım kusura bakmada o zamanda bizim hitlerden bir farkımız kalmaz gerçekten vatanına milletine bağlı bir adamsa benimde kardeşim asker diyorsa bu adama da fazla yüklenmek ne sana ne de bana yakışır hiç bir kürt zan altında değildir zan altında olan larda pkk dtp ve açılım diye tutturan iktidardır yaptığın bu tür söylemlere üzülerek katılmadığımı söylüyorum kürtler üstünden türkiyeye oynanan çirkin bir oyun vardır ve malesef bu oyunda kürtler hedef seçilmiştir!:49:

Sayfa 1/7 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri