Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
20 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Msn Açıldıktan 10 sn sonra kapanıyor !!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    basri abimin dediği gibi basssss formatı gitsin
    Tabi ya ne kadar kolay çözüm buluyorsunuz,bas formatı gitsin işe en baştan başla,bence daha zor olanı yapıyorsunuz

Öncelikle MSN sistemden kaldır varsa eklenti olarak kullandığınız discovery tarzı ne varsa sistemi temizlemek için CCLEANER yada ADVANCED SYSTEMCARE tarzı bir programla REGEDİT kayıtlarına kadar temizleyin bu programların içinde önerim ADVANCED SYSTEMCARE olacak bu programda işini bitirince C:PROGRAM FILES ve kullanıcı dosyalarınızı kontrol ediniz içinde MSN ile ilgili bir dosya yada içerik kalmış mı eğer varsa mutlaka silin MSN elinizde bulunan EXE ile kurmayın hotmail sitesine gidin son sürüm olanı kurun

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Windows Live Essentials şunları gerektirir:

• İşletim sistemi: Windows XP Service Pack 2 (yalnızca 32 bit sürümü), Windows Vista (32 bit veya 64 bit sürümü) Windows 7 (32 bit veya 64 bit sürümü) veya Windows Server 2008.
      Not
      Windows Live Movie Maker ve Windows Live Fotoğraf Galerisi'nin slayt gösterisi özelliği Windows XP'de desteklenmemektedir.
    • İşlemci: Windows 7 veya Windows Vista için 1 GHz veya üstü; Windows XP için 800 MHz veya üstü.
    • Bellek: Windows 7 veya Windows Vista için 512 MB RAM; Windows XP için 128 MB RAM (256 MB veya üstü önerilir).
    • Çözünürlük: En az 1024 x 768
    • Internet bağlantısı: Internet işlevleri çevirmeli veya geniş bant Internet erişimi (ayrıca sağlanır) gerektirir. Yerel veya uzak mesafe ücretleri uygulanabilir.
    • Tarayıcı: Windows Live Toolbar, Microsoft Internet Explorer 6, Internet Explorer 7 veya Internet Explorer 8'i gerektirir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    basri abimin dediği gibi basssss formatı gitsin
    Tabi ya ne kadar kolay çözüm buluyorsunuz,bas formatı gitsin işe en baştan başla,bence daha zor olanı yapıyorsunuz

Öncelikle MSN sistemden kaldır varsa eklenti olarak kullandığınız discovery tarzı ne varsa sistemi temizlemek için CCLEANER yada ADVANCED SYSTEMCARE tarzı bir programla REGEDİT kayıtlarına kadar temizleyin bu programların içinde önerim ADVANCED SYSTEMCARE olacak bu programda işini bitirince C:PROGRAM FILES ve kullanıcı dosyalarınızı kontrol ediniz içinde MSN ile ilgili bir dosya yada içerik kalmış mı eğer varsa mutlaka silin MSN elinizde bulunan EXE ile kurmayın hotmail sitesine gidin son sürüm olanı kurun

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Windows Live Essentials şunları gerektirir:

• İşletim sistemi: Windows XP Service Pack 2 (yalnızca 32 bit sürümü), Windows Vista (32 bit veya 64 bit sürümü) Windows 7 (32 bit veya 64 bit sürümü) veya Windows Server 2008.
      Not
      Windows Live Movie Maker ve Windows Live Fotoğraf Galerisi'nin slayt gösterisi özelliği Windows XP'de desteklenmemektedir.
    • İşlemci: Windows 7 veya Windows Vista için 1 GHz veya üstü; Windows XP için 800 MHz veya üstü.
    • Bellek: Windows 7 veya Windows Vista için 512 MB RAM; Windows XP için 128 MB RAM (256 MB veya üstü önerilir).
    • Çözünürlük: En az 1024 x 768
    • Internet bağlantısı: Internet işlevleri çevirmeli veya geniş bant Internet erişimi (ayrıca sağlanır) gerektirir. Yerel veya uzak mesafe ücretleri uygulanabilir.
    • Tarayıcı: Windows Live Toolbar, Microsoft Internet Explorer 6, Internet Explorer 7 veya Internet Explorer 8'i gerektirir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

öncelikle verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. ben msn yi silerken o kadar detayına kaçmadan direk program ekle kaldırdan silmiştim. silmeden önce ve silidikten sonra panda ile tarattım. CCleaner ile de tarattım. sonra msn yi microsft un sayfasından indirip yeniden kurdum. olmadı. discowery kuruluydu onu silmeden yeni sürümünü buldum tekrar yükledim. sonra pc yi combofix ile tarattım. 15 dk oldu daha kapanmadı. inşallah olmuştur. eğer gene aynı şeyi yaparsa OLDSMAN ustam dediğin gibi pc de msn ile ilgili ne varsa hepsini silip tekrar deniyeceğim. sonucu bildiririm.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı hakan48 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    öncelikle verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Ben msn yi silerken o kadar detayına kaçmadan direk program ekle kaldırdan silmiştim. Silmeden önce ve silidikten sonra panda ile tarattım. Ccleaner ile de tarattım. Sonra msn yi microsft un sayfasından indirip yeniden kurdum. Olmadı. Discowery kuruluydu onu silmeden yeni sürümünü buldum tekrar yükledim. Sonra pc yi combofix ile tarattım. 15 dk oldu daha kapanmadı. Inşallah olmuştur. Eğer gene aynı şeyi yaparsa oldsman ustam dediğin gibi pc de msn ile ilgili ne varsa hepsini silip tekrar deniyeceğim. Sonucu bildiririm.

:45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı OLDSMAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    OLDSMAN, benim için en kolay yöntem bu olduğu için öyle dedim.
    ama her msn hata verdiğindede format atmıyorum yani..:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    OLDSMAN, benim için en kolay yöntem bu olduğu için öyle dedim.
    ama her msn hata verdiğindede format atmıyorum yani..:45:

İşin dahada uzuyor,gereksiz yere zaman kaybediyorsun
    Her işin bir çözüm yolu mutlaka vardır,biraz araştırma yapmak
    yeter

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dediğin gibi biraz araştırdıktan sonra sizler gibi ustalardan aldığımız yardımlarla mükemmel sonuçlar çıkıyor ortaya. ellerinize sağlık. sorunum çözüldü.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı OLDSMAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İşin dahada uzuyor,gereksiz yere zaman kaybediyorsun
    Her işin bir çözüm yolu mutlaka vardır,biraz araştırma yapmak
    yeter

% 98 Haklısın, Katılıyorum

%2 sadece 25 dkmı alıyorum bütün bu kargaşanın hepsi.Çayımı içerken bitiyor bütün telaş.

AMA
    Sonuç olarak tertemiz bir sonuca varıyorum.
    Kİ - arkadaşın yapması gereken tabiki daha kestirme yöntem olan OLDSMAN hocanın yöntemi...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    % 98 Haklısın, Katılıyorum

%2 sadece 25 dkmı alıyorum bütün bu kargaşanın hepsi.Çayımı içerken bitiyor bütün telaş.

AMA
    Sonuç olarak tertemiz bir sonuca varıyorum.
    Kİ - arkadaşın yapması gereken tabiki daha kestirme yöntem olan OLDSMAN hocanın yöntemi...
    Benim izlediğim yöntem her zaman budur 1 tane program için
    bütün ayarlarımı bozamam ayrıca böyle yapınca her çözüm
    zamanla sende bilgi birikimi olarak kalıyor ve ileride çok
    yardımları dokunuyor,tabi sana öyle kolay geliyorsa tabiki
    tercih sizindir,illada benim yaptığımı yapın demiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi çok değerli....herkes hack_ed olsaydı daha neler olur...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri