Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Msn Açıldıktan 10 sn sonra kapanıyor !!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs Msn Açıldıktan 10 sn sonra kapanıyor !!!!

arkadaslar msn e bır haller oldu
    acıyorum 10 sn surmuyo kapanıyo
    netten arastırıp denılenlerı yaptım
    (kaldırıp tekrardan kurdum-msn plus u kaldırdım-bazı sıtelerde bu sorunla
    ilgili programlar vardı onlarıda ındırıp kurdum)
    ne yaptıysam olmadı
    bana yardım edebılecek bırılerı varmı ????
    :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Verdiğim msn kullan sorun biter kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkurler
    ısımı gordu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Rica ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar benim de yukarıdaki soruna benzer bir sorunum var. bende açtıktan kısa bir süre sonra bu 5 dk veya 10 dk sonra kendiliğinden kapanıyor ve 30 sn sonra tekrar kendiliğinden açılıyor. benim 2 tane msn adresim var çoklu açılım ile her ikisini de aynı pc de açıyor ve kullanıyordum. 3 gündür adreslerimden biri bu durumda diğerinde hiç bir sorun yok. msn yi silip tekrar yükledim, antivirüs olarak panda kullanıyorum onuda silip tekrar yükledim en son olarakta msn şifremi değiştirdim ama gene olmadı. başka ne yapabilirim???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan48 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar benim de yukarıdaki soruna benzer bir sorunum var. bende açtıktan kısa bir süre sonra bu 5 dk veya 10 dk sonra kendiliğinden kapanıyor ve 30 sn sonra tekrar kendiliğinden açılıyor. benim 2 tane msn adresim var çoklu açılım ile her ikisini de aynı pc de açıyor ve kullanıyordum. 3 gündür adreslerimden biri bu durumda diğerinde hiç bir sorun yok. msn yi silip tekrar yükledim, antivirüs olarak panda kullanıyorum onuda silip tekrar yükledim en son olarakta msn şifremi değiştirdim ama gene olmadı. başka ne yapabilirim???
    benim sorunuma yardımcı olacak kimse yokmu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan48 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim sorunum halaa devam ediyor. lütfen bu konuda bilgisi olanlar paylaşabilirmi???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence en iyi yöntem format atmak olacaktır. msn plus - msn discowery kaldırmanıza rağmen devam ediyorsa problem, basın formatı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır kaldırmadım. msn plus ı kaldırdım ama tekrar yükledim. discowery hiç kaldırmadım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

basri abimin dediği gibi basssss formatı gitsin

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri