Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Beşiktaş yönetimi içinden inanılmaz bir tepki geldi! Asbaşkan Levent Erdoğan, Mustafa Denizli ve Yıldırım Demirören'in istifasını istedi! "Mas***le sokağa çıkıyoruz" diyen Erdoğan, Beşiktaş'ın geçen sezon da dualarla şampiyon olduğunu söyledi! İşte inanılmaz açıklamalar!
Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan inanılmaz açıklamalara imza attı. NTV’de yayınlanan %100 Futbol programına katılan Erdoğan’ın açıklamaları
-“BUNUN HESABINI HERKES VERECEK”-
Erdoğan açıklamalarına “Beşiktaş, tarihinde hiçbir zaman 6 maçta 12 puan kaybetmedi” diye başlarken, “Bunun hesabını hoca da verecek, başkan da verecek, yönetim de verecek” ifadelerini kullandı..
-“MAHALLENİN DELİSİ DEDİLER”-
Çok fazla açıklama yaptığı için eleştiriler aldığını ancak az bile konuştuğunu ifade eden Erdoğan; “Hep konuştum ‘mahallenin delisi’ dediler, ‘çok konuşuyor’ dediler. Ama bu konuşmalarımı bile eksik buluyorum. Şuan artık konuşma şansına sahibim veya zamanı geçmiş bir konuşma yapıyorum” dedi.
-“DENİZLİ VE DEMİRÖREN İSTİFA ETMELİ”-
Başkanla fikir ayrılığı yaşayıp yaşamadıkları sorusuna yanıt veren Erdoğan; “Başkanı severim, kendisiyle fikir ayrılığı yaşamıyoruz, hadiseler ortada. Herkesin payı var.” dedi. Erdoğan istifa edip etmeyecekleri konusunda ise “İstifa etmiyorum. İstifa en kolay yol olur. İstifanın sorumluluğu büyüktür. Zaten istifa edecek benim önümde daha çok kişi var.. Önce teknik direktör, arkasından Yıldırım Demirören. Bize de daha sonra sıra gelir” ifadesini kullandı.
-“DUAYLA BAŞARI, BUNA BAŞARI MI DİYORSUNUZ?”-
Beşiktaş’ın daha önce başarı yaşadığı konusunu da kabul etmediğini ifade eden Erdoğan, “Başarı yaşanmadı kardeşim. Beşiktaş taraftarının duası ile oraya geldi Beşiktaş. İçten gelen dualarla çifte kupa kazandı. Buna başarı denmez. Biz kaybettik onlar da kaybetti. Buna başarı mı diyorsun? Dualarla Beşiktaş şampiyon oldu.” dedi
-“MAS***LE SOKAĞA ÇIKIYORUZ”-
“Geçmişte yaşadığımız acı tecrübelerle ben ileriyi pek göremiyorum” diyen ancak yine de Beşiktaş’ın büyük bir takım olduğunu ve her zaman layık olduğu yere ulaşacağını kaydeden Erdoğan, “Artık çözüm yolu kalmadı.. Sabrın sonu mu kaldı? Taraftarın yüzüne bakacak halimiz yok. Yönetici olarak mas***le sokağa çıkar olduk..” diyerek sözlerini noktaladı.
Yer imleri