REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: TSL.6 Hafta FENERBAHÇE:1 -İSTANBUL B.B.:0

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart TSL.6 Hafta FENERBAHÇE:1 -İSTANBUL B.B.:0

Kanarya sahne alıyor

Turkcell Süper Lig'de fırtına gibi esen Fenerbahçe, galibiyet sersini sürdürmek için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni konuk ediyor. Avrupa Ligi'nde Twente'ye mağlup olarak sezonun ilk resmi mağlubiyetini alan sarı-lacivertliler, taraftarının gönlünü almak için sahaya çıkıyor.

Lig’e süper bir başlangıç yapan ve 3’ü deplasmanda olmak üzere oynadığı 5 maçı da kazanan Kanarya’da hedef, İstanbul Büyükşehir Belediye’yi de kayıpsız geçip, 6’da 6 yapmak. Sarı-Lacivertliler, böylece hem ligde kayıpsız gitmek hem de 3 gün önce üzdükleri taraftarlarından özür dileyip, bayram armağanı vermek amacında. Fenerbahçe, Belediye engelini de aşarsa, 1964/65 sezonunda elde edilen 7’de 7 galibiyet başarısına bir adım daha yaklaşacak.

FENERBAHÇE-İSTANBUL BB

STAT: Şükrü Saraçoğlu
    HAKEMLER: Hüseyin Göçek, Alpaslan Dedeş, Cemal Bingül

FENERBAHÇE: Volkan, Bekir, Lugano, Bilica, Vederson, Kazım (Selçuk), Cristian, Mehmet Topuz, Santos, Alex, Güiza
    TEKNİK DİREKTÖR: Christhop Daum

İSTANBUL B.B: Oğuzhan, Cesario, Zeki, Metin, Sylla, Rızvan, Serhat, Gökhan Süzen, Tum, İskender, İbrahim
    TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Birinci hafta: Alex yine ilk 11 maçın başında ve sonunda birer gol sonuç 2 -0

İkinci hafta: Alex yine ilk onbırde idi ama macın başında sakatlanıp cıktı ve 3 tane gol atıldı

Üçüncü Hafta: Alex yok ve yine 3 gol güzel hırslı bir maç sonuç 3-1

Dördüncü Hafta : Alex in oynadığı maç 94 dk şans eseri Semihle galibiyeti aldı. 2-1

Beşinci Hafta : Alex in oynadığı hatta kendisinin gol attığı maç ama çok zorlanarak alınan bir maç 1-0

Altıncı Hafta bu akşam ne olacağını bilmiyorum. Ama şu var bu takımda alex oynarken Gol atmak tam bir işkence ya onun atmasını bekleyecen yada şans eseri onun oyundan cıkmasını onun oynadığı maçlarda hep ite kaka yenıyor Fenerbahçe. Bol gollü maçlar olmuo yukarıda var onun olmadığı 2 maçta 3 tane gol atmılmış ama onun olduğu maçlarda nedense çok zorlanarak yenıyor denizli gibi bir takıma Fenerbahçenin en az 5 tane gol atması gerekirdi. Guıza faktörü var ama bu takıma köstek olan takımın cılız oynamasına neden olan sahada maçı yavaşlatan tek oyuncu Alex.

Tekniği superdir anlarım ama koşmayan hızlı pas yamayan takım Avrupa maçlarında silinir Avrupa takımları takır takır pas yapıp çalım yapmadan kale önune gelebilen futbol oynuyorlar. Duran top olacak da korner olacakta gol olacak, bunu beklerken çok gol yer Fenerbahçe.

VanHoydong gibi bir oyuncu lazımdı Fenerbahçeye adam yaşlıydı ama attığı paslar azmı yetiyordu fenerbahçeye gelmiş geçmiş en iyi yabancı bence.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Attığı ve attırdığı gollerle Fenerbahçe’ye hayat verirken, taraftarın da sevgilisi olan Kaptan Alex için bu geceki Twente karşılaşması ayrı bir öneme sahip.

Çünkü Brezilyalı yıldız, bugünkü karşılaşmada ağları havalandırması durumunda, Fenerbahçe’nin Avrupa’daki en golcü ismi olacak. Bugüne dek toplamda 224 maçta 105 gol ve 94 asiste imza koyan Alex, Avrupa Kupaları’nda ise 47 karşılaşmada 12 gol attı, 16 asist yaptı. Şu anda Stoke City forması giyen Tuncay Şanlı’nın da Sarı-Lacivertli forma altında 12 Avrupa golü bulunuyor.

Twente maçını kazanıp, Avrupa’da da iddialı olduklarını göstereceklerini ifade eden Alex, “Belki işimiz kolay olmayacak ama 12. adamın bizi ateşleyeceğini inanıyoruz. Onlara güzel bir futbolla galibiyet armağan etmek istiyoruz. 90 dakika savaşan, maçı bırakmayan bir takımız. Artık Avrupa arenasında da zirveye çıkma zamanımız geldi” diye konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben twnety maçında alex die birini göremedim sahada sürüne biri vardı galiba o alex ti.

Geçicen alex bu yorumları denizli gibi maçlarda olupta avrupa maçlarında neden se sahadan silinıon. alexın hep klasık hali kaç senedir böle. Zaten böle olduğu için türkiyede iyi bir futbolcu olsa avrupa kulupleri fenerin kapısını aşındırırdı. Bu takıma en büyük zararı alex verıo Türkiye liginde gol kralı olmuş asist kralı olmuş vesayre olduda ne oldu varmı avrupada bir geliş me yok. Kaç senedir ziliyorum alex i ufak maçların hepsinde Alex ama önemli maçların hiç birinde alex yok bu adam o kaptanlık ve paralar 2 lıg takımlarına karşı oynasın die verilmıo.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

alex iyi bi futbolcu daha iyisi yok.. bu ül***e gelmedi bundan sonra gelir mi bilmiyorum ben memnunum izlerken zevk alıyorum böle yapamadıkları gibi gelmiyo yazdıkların bana alexe yapılmış haksızlık gibi geliyo yargılamıyorum tabii senin düşüncendir

alexin yaptıkları ortada çok maç kazndırdı bize kazandırcakda
    1 maçla yargılamam çok avrupa macıda kazandırdı bize çok asist kralı oldu şimpiyonlar ligi dahil.......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dk 34 frikikten vederson Fenerbahçe 1- İstabul B.B:0

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tv den izlerken bile sıkıldım stadda para veripte izleyenlerın parasına yazık ya.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tv den izlerken bile sıkıldım stadda para veripte izleyenlerın parasına yazık ya.
    al bendende okadar maçı izlerken uyumamak için kendime parmak attım koltukta. yalnış anlaşılmasın mecazi anlamda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yıne ite kaka bir maç kazandı Fenerbahçe. Alex Dos santos guıza resmen bu akşam sahada yoktular. Hele dos santos a ne oldu anlamadım topa vurmaktan acizdi. Alex bişiler yapmaya çalıştı ama DK 65 ten sonra sağ kanada pas verıo ileriye koşması lazım ama Alex 2-3 adım durup geride beklio yada ayağına gelen topu tekrar orta sahaya verıo bu akşam orta sahanın arkası ve defans taki oyuncular top oynadı. Yanı anlayacağınız Alexli kısır döngü devam edio 1 tane gol ya böle bişi olmaz takım hızlı bir atak yapıo top alex ın ayağına geldiği zaman rakip defans hemen yerleşio biraz kendini sıksa koşsa defans yerleşemeden pozisyon olacak ama nerde. Ypacak bişi yok GOL ve Asisit kralı olduğu için tahammul edilecek. Bu adamın yuzunden Anelka ve kezman gibi golculer bu takımdan gitti. anelka bu takımdan ayrıldı adam kendini buldu demekki var bişiler.

BU akşma staddaki seyircilerin parasına yazık oldu. Pozisyon üretilipte atılan bir gol yok duran toptan 1 gol böle kaç maç alınır daha doğrusu böle bir maçı sadece türkiyedeki takımlara karşı alır fenerbahçe. Örneğin Twente maçında duran top tan 1 gol ama 2-1 kaybedilen maç çok yazık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kazandı fener?.ama nasıl bilmiyorum gene bir duran top bu takımdan bu futbol anlayışıyla hiç bir halt olmaz

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri