Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Nextwave ye10000xcı yeşil ışıkta kaldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Nextwave ye10000xcı yeşil ışıkta kaldı.

Merhaba saygı değer arkadaşlarım elimde bir arızalı olan bir adet nexwave ye 10000xcı cihaz var besleme voltajları sağlam flash ve işlemcide soğuk lehim olabilir düşüncesiyle üstlerinde sıcak havya ile geçip temizledim cihazla bilgisayar bağlantı kurmasada yazılım atıp denedim yine yeşil ışıkta kaldı arkadaşlar başına böyle bişey gelen oldumu aranızda acaba sizce sorun ne olabilir umarım işlemci gümlemiş diye çıkmaz zira bugün bir işlemci nerden baksanız 50/60 milyon yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bu olay kimsenin başına gelmedimi konu halen güncel
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba saygı değer arkadaşlarım elimde bir arızalı olan bir adet nexwave ye 10000xcı cihaz var besleme voltajları sağlam flash ve işlemcide soğuk lehim olabilir düşüncesiyle üstlerinde sıcak havya ile geçip temizledim cihazla bilgisayar bağlantı kurmasada yazılım atıp denedim yine yeşil ışıkta kaldı arkadaşlar başına böyle bişey gelen oldumu aranızda acaba sizce sorun ne olabilir umarım işlemci gümlemiş diye çıkmaz zira bugün bir işlemci nerden baksanız 50/60 milyon yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim saygılarımla aliharbiye
    arkadasım işlemçi 60 tl ise yenisini al bence zaten yeniiside o para artı yardım edecek biri cıkar saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar aynen tahminettiğim gibi işlemciden çıktı aynen çöpe gidecek cihaz.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta birde emusuz yazılım dene flaş dump

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri