Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: Nextwave ye10000xcý yeþil ýþýkta kaldý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Nextwave ye10000xcý yeþil ýþýkta kaldý.

Merhaba saygý deðer arkadaþlarým elimde bir arýzalý olan bir adet nexwave ye 10000xcý cihaz var besleme voltajlarý saðlam flash ve iþlemcide soðuk lehim olabilir düþüncesiyle üstlerinde sýcak havya ile geçip temizledim cihazla bilgisayar baðlantý kurmasada yazýlým atýp denedim yine yeþil ýþýkta kaldý arkadaþlar baþýna böyle biþey gelen oldumu aranýzda acaba sizce sorun ne olabilir umarým iþlemci gümlemiþ diye çýkmaz zira bugün bir iþlemci nerden baksanýz 50/60 milyon yardýmcý olacak arkadaþlara þimdiden teþekkür ederim saygýlarýmla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar bu olay kimsenin baþýna gelmedimi konu halen güncel
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý aliharbiye Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Merhaba saygý deðer arkadaþlarým elimde bir arýzalý olan bir adet nexwave ye 10000xcý cihaz var besleme voltajlarý saðlam flash ve iþlemcide soðuk lehim olabilir düþüncesiyle üstlerinde sýcak havya ile geçip temizledim cihazla bilgisayar baðlantý kurmasada yazýlým atýp denedim yine yeþil ýþýkta kaldý arkadaþlar baþýna böyle biþey gelen oldumu aranýzda acaba sizce sorun ne olabilir umarým iþlemci gümlemiþ diye çýkmaz zira bugün bir iþlemci nerden baksanýz 50/60 milyon yardýmcý olacak arkadaþlara þimdiden teþekkür ederim saygýlarýmla aliharbiye
    arkadasým iþlemçi 60 tl ise yenisini al bence zaten yeniiside o para artý yardým edecek biri cýkar saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar aynen tahminettiðim gibi iþlemciden çýktý aynen çöpe gidecek cihaz.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

usta birde emusuz yazýlým dene flaþ dump

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri