Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: satın almayı düşünüyorum yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart satın almayı düşünüyorum yardım

İNPAX X-5100 mi yoksa dreambox 500 s mi yorum lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İkiside aynı cihaz karşında yetkili bir servis muhatap almak istiyorsan Inpax derim. en azından 2 yıl garantisi olur. ama inpax alırken satıcı firmaya sor bazı ımageler yüklendiğinde herhangi bir arıza konumunda garanti dışı bırakıolar die biliyorum. Birde netten Dream dragon INT 5000 CS araştır bu cihazın boardı farklı orjınal ama Dreambox 500 S ne yüklenıyorsa bu cihazda yuklenıyor ve sorunsuz. Ayrıca 2 yıl garantılı ve garantisi bitsede arkasında duran bir firma var.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar yeni receiver almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz nelerdir. yardımcı olabilirmisiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet volkan ustam yazılım vs yüklendiğinde garanti devre dışı kalıyor...
    ELİNE,BELİNE,DİLİNE SAHİP OL. HZ.ALİ.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ahmetyx Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar yeni receiver almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz nelerdir. yardımcı olabilirmisiniz.
    ben goldmaster sat 72000 fta aldım ve memnunum ama senin profiline bakılırsa sende goldmaster kullaıyorsun ama hangi model bilemem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ahmetyx Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    fiyat ve özellik olarak aradığın belli başlı kriterler neler arkadaşım ona göre cihaz tavsiye edelim ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi akşamlar redline cs100x mak.var uydu güncelleyen bir uydu tavsiye edermisiniz redline de güncel bitti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

internet baglantılı olan en iyi makina hangisi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı abdu_14 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    internet baglantılı olan en iyi makina hangisi

Konu içerisinde ismi geçen Drembox 500 S ve Inpax 5100 bu cihazlar lınux tabanlı olup server ile uyduyu güncellersin ... Baff,Seoul,Dıgıbox diğer seçenekler arasında ama server ve teknik destek bulabileceğin en iyi cihazlar dediğim gibi Dreambox 500 S ile Inpax 5100 'dır...Ayrıntılı bilgi forumumuzda mevcut internetten ve uydudan güncelleyen cihazlar olarak bulabilirsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    fiyat ve özellik olarak aradığın belli başlı kriterler neler arkadaşım ona göre cihaz tavsiye edelim ?
    gm 9400vcı kullanıyordum onu babamın evine takınca ben receiversiz kaldım.Dün gece sunny marka uydu alıcısını deneme fırsatı buldum ama hoşuma gitmedi.THOR, SIRIUS, ASTRA gibi uydularda sorunsuz çalışacak kolay menü ve *** girmeli usb girişi gibi vs..FTA olmayan 100,00-250,00 TL civarı makine olabilir. ilginize çok teşekkür ederim sayın şavkçı.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri