Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: satýn almayý düþünüyorum yardým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart satýn almayý düþünüyorum yardým

ÝNPAX X-5100 mi yoksa dreambox 500 s mi yorum lütfen

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýkiside ayný cihaz karþýnda yetkili bir servis muhatap almak istiyorsan Inpax derim. en azýndan 2 yýl garantisi olur. ama inpax alýrken satýcý firmaya sor bazý ýmageler yüklendiðinde herhangi bir arýza konumunda garanti dýþý býrakýolar die biliyorum. Birde netten Dream dragon INT 5000 CS araþtýr bu cihazýn boardý farklý orjýnal ama Dreambox 500 S ne yüklenýyorsa bu cihazda yuklenýyor ve sorunsuz. Ayrýca 2 yýl garantýlý ve garantisi bitsede arkasýnda duran bir firma var.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar yeni receiver almayý düþünüyorum tavsiyeleriniz nelerdir. yardýmcý olabilirmisiniz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet volkan ustam yazýlým vs yüklendiðinde garanti devre dýþý kalýyor...
    ELÝNE,BELÝNE,DÝLÝNE SAHÝP OL. HZ.ALÝ.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ahmetyx Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar yeni receiver almayý düþünüyorum tavsiyeleriniz nelerdir. yardýmcý olabilirmisiniz.
    ben goldmaster sat 72000 fta aldým ve memnunum ama senin profiline bakýlýrsa sende goldmaster kullaýyorsun ama hangi model bilemem

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ahmetyx Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    fiyat ve özellik olarak aradýðýn belli baþlý kriterler neler arkadaþým ona göre cihaz tavsiye edelim ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iyi akþamlar redline cs100x mak.var uydu güncelleyen bir uydu tavsiye edermisiniz redline de güncel bitti

Kullanýcý Bilgi Menüsü

internet baglantýlý olan en iyi makina hangisi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý abdu_14 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    internet baglantýlý olan en iyi makina hangisi

Konu içerisinde ismi geçen Drembox 500 S ve Inpax 5100 bu cihazlar lýnux tabanlý olup server ile uyduyu güncellersin ... Baff,Seoul,Dýgýbox diðer seçenekler arasýnda ama server ve teknik destek bulabileceðin en iyi cihazlar dediðim gibi Dreambox 500 S ile Inpax 5100 'dýr...Ayrýntýlý bilgi forumumuzda mevcut internetten ve uydudan güncelleyen cihazlar olarak bulabilirsin...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ÞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    fiyat ve özellik olarak aradýðýn belli baþlý kriterler neler arkadaþým ona göre cihaz tavsiye edelim ?
    gm 9400vcý kullanýyordum onu babamýn evine takýnca ben receiversiz kaldým.Dün gece sunny marka uydu alýcýsýný deneme fýrsatý buldum ama hoþuma gitmedi.THOR, SIRIUS, ASTRA gibi uydularda sorunsuz çalýþacak kolay menü ve *** girmeli usb giriþi gibi vs..FTA olmayan 100,00-250,00 TL civarý makine olabilir. ilginize çok teþekkür ederim sayýn þavkçý.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri