Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon
21 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: satýn almayý düþünüyorum yardým

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý abdu_14 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    internet baglantýlý olan en iyi makina hangisi

Konu içerisinde ismi geçen Drembox 500 S ve Inpax 5100 bu cihazlar lýnux tabanlý olup server ile uyduyu güncellersin ... Baff,Seoul,Dýgýbox diðer seçenekler arasýnda ama server ve teknik destek bulabileceðin en iyi cihazlar dediðim gibi Dreambox 500 S ile Inpax 5100 'dýr...Ayrýntýlý bilgi forumumuzda mevcut internetten ve uydudan güncelleyen cihazlar olarak bulabilirsin...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Goldmaster 62000-66000-72000 SAT modellerini alýnýz.Hem ucuz uydudan güncellemesi mevcut.
    Ama þu an kendim kullandýðým 9400 CI modeli ve süper.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar benim Q plus tivin bozuldu servise götürdüm yumatuya parçasý yok dediler ne zaman gelir belli olmaz dediler þimdi ocihazý degiþtirmeyi düþünüyorum yumatunun serverli cihazlarýný tavsiye edermisiniz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý pirler Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar benim Q plus tivin bozuldu servise götürdüm yumatuya parçasý yok dediler ne zaman gelir belli olmaz dediler þimdi ocihazý degiþtirmeyi düþünüyorum yumatunun serverli cihazlarýný tavsiye edermisiniz
    Ýnternetin varsa eðer serverlý cihaz olarak ÝNPAX X-5100 veya dreambox 500 s alýn
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý TEKNÝSYEN101 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ýnternetin varsa eðer serverlý cihaz olarak ÝNPAX X-5100 veya dreambox 500 s alýn
    bilgi için teþekürler evimde internet var yumatunun cihazý 500 lr Q plusu 150 lr alýyorlor 350 hd cihazý veriyorlar ve sörvuru içerisinde tivýn cihazý elimden çýkarmak maksadým sizce yumatu iyi deyilmi:49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet arkadaþlar dün cihazýmý aldým drembox 500syarýn kýsmetse ayarlýcam modemi degiþtircem modemim tek giriþliymiþ kötü oldu þimdi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý pirler Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    evet arkadaþlar dün cihazýmý aldým drembox 500syarýn kýsmetse ayarlýcam modemi degiþtircem modemim tek giriþliymiþ kötü oldu þimdi

modemi deðiþmenize gerek yok çogaltýcý alýn piyasada 15 tl felan
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HZ MEVLANA

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar foruma baktým aklýma takýlan tecrube isteyen kafamda sorular oluþtu.
    1-bi twin cihaz varmýþ su uydudan guncelleyen diye anladým bide net baðlantýlý serverli cihazlar.
    2-bu iki cihazlarýn ceþitlileri veya hangisini önerirsiniz. artýlarý eksileri fiyatý az olan geleceðe dönuk fiyat teknik servis garanti hangi kanallarý cözer serverlide bi kullaným ücreti varmýþ galiba diðerinde bu varmý..yani sunu alsan iyidir iþini görür diyebileceðiniz cihazý soruyorum.
    malum emulu cihazla digitvyi sirusu falan izleyebiliyom.ha bide su uydudan guncellemedide hangi kanllar acýlýyo ki bunuda bulamadým
    yardýmcý olanlara þimdiden teþþekurler..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

net baðlantýlý dreambox500s al

Kullanýcý Bilgi Menüsü

eðer internetin varsa linux tabanlý (dreamboz 500 s vb) cihaz al. hemen hemen ücretli serverla tüm paketleri izleyebilirsiniz.

þayet internetin yoksa ben 3 yýldýr baff (yumatu twin) twin kullanýyorum onunlada hotbýrd ve nilesat uydusunda bulunan art - showtýme - jsc -yetiþkin -belgesel vb kanallarý izleyebilirsiniz.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HZ MEVLANA

Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri