Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: TÜm Mod ArkadaŞlarin Dİkkatİne

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TÜm Mod ArkadaŞlarin Dİkkatİne

mod arkadaşların dikkatine sunuy lerin 11/04/2006 5, 8, 128 yazılımları polsat yazılımlıydı vede sorunlu yazılım oldu tekilalar yok sky lar sorunlu oysaki 19 /03/2006 tarihli yazılım 5,8, 117 yazılımında polsatlar yok ama tekilalarvede skylar sorunsuz acaba tekilalar gidene kadar ben o yazılımı kullandım şahsen şimdi geldi tekilalar oyazılıma softcamı açtım açmadı acaba derimki nasılsa polsatlkar gitti niye bu sorunlu yazılımı fiksliyorsunuz sorunsuz yazılımı fiklemek daha doğru değilmi bilginize bu konuda yardım vede önerilerinizi bekliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı amedeus Nickli Üyeden Alıntı
    mod arkadaşların dikkatine sunuy lerin 11/04/2006 5, 8, 128 yazılımları polsat yazılımlıydı vede sorunlu yazılım oldu tekilalar yok sky lar sorunlu oysaki 19 /03/2006 tarihli yazılım 5,8, 117 yazılımında polsatlar yok ama tekilalarvede skylar sorunsuz acaba tekilalar gidene kadar ben o yazılımı kullandım şahsen şimdi geldi tekilalar oyazılıma softcamı açtım açmadı acaba derimki nasılsa polsatlkar gitti niye bu sorunlu yazılımı fiksliyorsunuz sorunsuz yazılımı fiklemek daha doğru değilmi bilginize bu konuda yardım vede önerilerinizi bekliyorum
    mesaınız ve sorunuz alındı ilginize teşekürler gereken yapılacaktır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı renegade Nickli Üyeden Alıntı
    mesaınız ve sorunuz alındı ilginize teşekürler gereken yapılacaktır
    hocam sorun benim değil tüm sunny kullanıcılarının ben sorunumu çözdüm ama herkes çözemiyor ben 1030 yuazılımını editledim sorunum kalktı ama insanlar madur çünki o yazılım sorunlu modül seçiyorbir çok sorunu var burdan buna ses olmak istedim okadar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri