Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arasý

Konu: TÜm Mod ArkadaÞlarin DÝkkatÝne

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

TÜm Mod ArkadaÞlarin DÝkkatÝne

mod arkadaþlarýn dikkatine sunuy lerin 11/04/2006 5, 8, 128 yazýlýmlarý polsat yazýlýmlýydý vede sorunlu yazýlým oldu tekilalar yok sky lar sorunlu oysaki 19 /03/2006 tarihli yazýlým 5,8, 117 yazýlýmýnda polsatlar yok ama tekilalarvede skylar sorunsuz acaba tekilalar gidene kadar ben o yazýlýmý kullandým þahsen þimdi geldi tekilalar oyazýlýma softcamý açtým açmadý acaba derimki nasýlsa polsatlkar gitti niye bu sorunlu yazýlýmý fiksliyorsunuz sorunsuz yazýlýmý fiklemek daha doðru deðilmi bilginize bu konuda yardým vede önerilerinizi bekliyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý amedeus Nickli Üyeden Alýntý
    mod arkadaþlarýn dikkatine sunuy lerin 11/04/2006 5, 8, 128 yazýlýmlarý polsat yazýlýmlýydý vede sorunlu yazýlým oldu tekilalar yok sky lar sorunlu oysaki 19 /03/2006 tarihli yazýlým 5,8, 117 yazýlýmýnda polsatlar yok ama tekilalarvede skylar sorunsuz acaba tekilalar gidene kadar ben o yazýlýmý kullandým þahsen þimdi geldi tekilalar oyazýlýma softcamý açtým açmadý acaba derimki nasýlsa polsatlkar gitti niye bu sorunlu yazýlýmý fiksliyorsunuz sorunsuz yazýlýmý fiklemek daha doðru deðilmi bilginize bu konuda yardým vede önerilerinizi bekliyorum
    mesaýnýz ve sorunuz alýndý ilginize teþekürler gereken yapýlacaktýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý renegade Nickli Üyeden Alýntý
    mesaýnýz ve sorunuz alýndý ilginize teþekürler gereken yapýlacaktýr
    hocam sorun benim deðil tüm sunny kullanýcýlarýnýn ben sorunumu çözdüm ama herkes çözemiyor ben 1030 yuazýlýmýný editledim sorunum kalktý ama insanlar madur çünki o yazýlým sorunlu modül seçiyorbir çok sorunu var burdan buna ses olmak istedim okadar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri