Teşekkur: 0
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
lig tv deki en iyi spiker şuan melih şendil ama Türkiye'deki en iyi spiker ercan taner
arkadaşlar hepinize teşekür ediyorum...
Temennimiz trt nin alması
başbakan nın trt nin alması yönünde telkinleri vardı.ancak hangi sebeptendir(bence maçların açık yayımlanmasının doğuracağı olumsuz yönlerden)dolayı türkiye kupasının trt de yayımlanması nda mutabakat sağlandı.
yapılacak ihaleye d.türk dışında çalık grubu ve doğan medya da gireceği yönünde haberler okumuştum,fakat doğan grubunun su anda ihale şartlarına uygun olmadığı duyumlar arasında.
umarım açık yayınlanmassa bende birçok yorum yapan arkadaslar gibi d.türkte kalması dileğim.hiç olmassa kötünün iyisi derim
doğan medyaya gecmesini düşünemiyorum bile.bunlar her maca ayrı para isterler.derbyleri varın siz düşünün![]()
Umarım TRT alır. Trt nin spikerleride bence çok kaliteli eğer alamazsa Diğitürkte devam etmesini temenni ederim lig tv nin görüntü kalitesi çok muhteşem italyan skylardan bile daha canlı bir görüntü ile maçları yayınlıyorlar.
saygılar.
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
HAREKETIN KADERINE YANSIR..
GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...HZ MEVLANA
Benim düşüncem D-Smart ve trt. liğtv girecek cünkü trt de büyük yatırım yapıyor trt alınca tele dünyadan şifreli olcak acık sanmayın mutlaka onlarda şifrelicek biliyosunuz kulüpler nekadar para yatırıyorlar onun iç
in acık kanal mili takım haric hep paralı olcak benim aldığım kaynaklara göre bekleyip görecez hayırlısı neyse o olsun...
bizim için bir ekmek kapısı kapanır biri acılır....
trt alsın,vatandaş bedava izlesin...:45:
çalık grubu alabilir öyle bir duyum aldım
ihale digiturk te kalır kaç yıldır bu işi yapıyolar
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri